reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
Cześć dziewczyny a ja właśnie się dowiedziałem że mój telefon jest super wypasiony i mogę nagrywać to co chcę wam przekazać, samo zamienia na tekst pisany więc właśnie do was mówię i nawet widze że pokazują się polskie znaki łał

ja szybko napisze, ze u mnie wszystko oki, maluszek ma 5,64 mm i bije serduszko, reszte napisze później jak wroce :-)

Ulenka gratuluje udanej wizyty !!!

ale żeście popisały :), co chodzi o jedzenie niestety zrobiłyście mi smaka na wątróbkę (drobiową ) , a tak to ostatnio obiadałam się lasagnią mojej roboty pycha, canelloni ze szpinakiem i pierogi ze szpinakiem , no i ostatnio śledzie

reklama
witam sie

ja dzisiaj w czarnej du*** z czytaniem, mala cala noc miala goraczke 39.. a jak dziecko chore to matka jeszcze bardziej:-(

Kiraa przykro mi bardzo, ale nie trac wiary... wiem latwo powiedziec komus, kto nie byl w Twojej sytuacji, ale cuda sie zdarzaja:tak:

Magda 100 latek dla coreczki:-)

ulenka nooo gratulacje!

witam nowe mamy , te mamy, ktore dolaczyly do nas a nie sa na liscie grudniowek, prosze o wyslanie mi na priv informacji ze swoim nickiem, data porodu, imieniem oczekiwanego malenstwa, plcia(a to juz pozniej) i ewentualnym rodzenstwem

sorry perrie, watpie, czy ktos jeszcze tu Tobie zaufa, wiec postanowilam przejac za Ciebie ta liste

edit: Agrafka dla ciebie tez ogromne gratulacje!

Do góry