reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Jejku jak Wam zazdroszcze ze mozecie jesc , ja dzis zjadlam 2kanapki , 400gr truskawek i kawalek lososia z piekarnika i to wszystko :(

reklama
Właśnie skończyłam rozmawiać z administratorką. Doszłyśmy do wniosku, że skoro i tak nie chcecie mi wierzyć, to nie będę nad Wami siedzieć, bo to po prostu nie ma sensu. Usuwam konto. Blog oczywiście zostaje.

Smerfetka ja tez slabo jem a juz jak mnie ponudzi pol dnai to tylko pije jakas herbate slaba ja juz schudlam 10 kg boje sie zaczac brac wit zeby nie nasilic mdlosci a z drugiej strony nie chce wyladowac w szpitalu ehhh

Mi powychodziły dziewczynki wszędzie ;D w sumie fajnie by było ^^

Cypryda to raczej jedna z opowieści na forum zamkniętym :) tak ogólnie, bałam się reakcji bo moja mama się z moim nie tolerują. Obustronna niechęć, nie do pokonania. Niestety :(

Perrie jak dla mnie to niekoniecznie chcecie nie chcecie. Tylko raczej się nie da. Powodzenia.

Witam wieczornie:-)

Właśnie wcinam zupę pomidorową, na którą tak mnie naszło,że musiałam dziś zrobić:-p Brak mi póki co pomysłu na jutrzejszy szybki obiad...hmmm....może coś mi się przyśni:-D

Czarna dzięki za życzenia dla córci:tak: No i kciuki trzymam za chłopczyka;-) A czereśnie też u nas już są....prosto z Francji;-)

Katjana
oby nigdy więcej zgagi, choć w ciąży niestety często dopada. Mi w skrajnych sytuacjach nie pomagało już nic, ale w lepszych lody waniliowe były wybawieniem;-)

Anula i jak po drzemce? Lepiej?:happy: I kciuki za dobre wyniki badań już trzymam;-)

Smerfetka
u mnie już sie pojawiła ulubiona odmiana truskawek i jem bez opamiętania:szok::-) Tez mi z owoców najlepiej wchodzą:happy:

PaulinaMaria mój synek wciąż śpi z nami w sypialni, ale mi on nie przeszkadza....za to chrapiący mąż ląduje w salonie:eek::-)

Słonko uwielbiam takie niezapowiedziane wydarzenia w szkole. Potem latam jak głupia kupując w pośpiechu stroje:confused2:

Kar witaj wśród nas :-) Mi na takie mega bóle głowy pomaga mała kawa mocna z cukrem i cytryną...jest ohydna, ale na prawdę jest mi potem lepiej;-)

Doris kciuki oczywiście już zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&:tak: Powodzenia jutro! Mój synek waży prawie 12kg (jest wysoki też, bo ma już 98cm) i staram się nie nosić, ale wiadomo, nie da się tak całkiem nie nosić. Więc dopóki nic się nie dzieje biorę go, ale na krótko. W poprzedniej zagrożonej ciąży miałam zakaz noszenia, ale wiesz jak jest...czasem musiałam i jakoś to było. Na pewno noszę jak najmniej. Tym bardziej, że Twoja córcia już spora i możesz jej wytłumaczyć troszkę o co chodzi;-) Unikaj jednak noszenia ile się da. Odwróć uwagę, usiądź z nią....dasz radę:happy:

Mama super,że bąbelki mają się dobrze! A Tobie życze poprawy samopoczucia:tak: Bo ten spadek wagi...brzmi nie ciekawie. Uważaj na siebie:sorry:

Ulenka czekałam na posta jak nie wiem co, a teraz się bardzo cieszę razem z Tobą! Super,że wszystko ok. Oby tak dalej:tak:

Ewelinka
powodzenia jutro kochana :tak: Kciuki trzymam oczywiście! Ahhh jak fajnie,że już jutro zobaczysz swoje szczęście:happy:

Anncka również dla Ciebie moich kciuków nie braknie;-) Powodzenia i koniecznie szybko daj znac po wizycie:happy:

Cypryda dziękuję w imieniu Nikusi za życzenia:-) A z telefonem niezły bajer:cool2: Napiszesz jaki to model?:-p O szkodliwości drożdży w ciąży nigdy nie słyszałam, więc piecz chlebek i jedz na zdrowie. Taki domowy...mmmm....pycha. I wrzuć przepis na wątek dietowy;-)

Agrafko Juuupiiii.....rewelacja! Gratuluję tak udanej wizyty i cieszę się bardzo razem z Tobą:tak:U mnie waga spadła 2 kg, ale mnie to bardzo cieszy:-)

Eli to forum jest niebezpieczne:-p Dziewczyny smaka robią,że hej:-D

Jagoda zdrówka dla córci...oby ta noc była lepsza:sorry: Bidulka mała umęczy się....strasznie przeżywam jak dzieci chorują. Za życzenia dla córci dziękuję ślicznie:happy: I masz rację...przejmuj stery z tą listą, bo chyba nikt już Perrie nie uwierzy:eek:

Martus dobrze,że mamie powiedziałaś. Jej wsparcie teraz się bardzo przyda. Szalona z niej kobieta,że już pokupiła ubranka...hehe...ale fajnie:-)

Jopal ja tam wierzę,że ten bark to coś innego u Ciebie i okruszek ma się dobrze;-) Bo bark może boleć od tysiąca innych rzeczy.

Amisia spokojnie, na pewno serduszko będzie biło pięknie na kolejnej wizycie. A wiesz kiedy była owulacja? Może faktycznie później...Bądź dobrej myśli:tak:A na tym etapie wszystko w porządku?

Evi ja dziękuję za życzenia dla córci:-) A mężowi daruj...jeszcze się na pewno przyda;-):-D Super,że znalazłaś sposób na mdłości! Ale najlepiej niech idą precz!

Uffff....dobrnęłam do końca. Szalejecie, oj szalejecie:-p

Agrafko to słowa Perrie "Właśnie skończyłam rozmawiać z administratorką. Doszłyśmy do wniosku, że skoro i tak nie chcecie mi wierzyć, to nie będę nad Wami siedzieć, bo to po prostu nie ma sensu. Usuwam konto. Blog oczywiście zostaje." Teraz już konto usunęła.

reklama
Do góry