reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jopal u mnie była w rodzinie taka tendencja do dziewczynek. Nikt nie miała chłopca, więc ja w 3 ciąży mimo starannego planowania nie wierzyłam, ze synek sie udał. Los jednak pokazał,ze moze być inaczej. Sprawdził mi się z 3 dzieci tylko jeden kalendarz chiński i w 3 ciąży wróżba z obrączką. Poza tym żadne testy na płeć...wszystkie wskazywały dziewczynkę. Mam nadzieję,że i u Was pojawi się dziewczynka. Bardzo mocno trzymam kciuki, bo wiadomo, ważne żeby było dziecko zdrowe, ale jednak fajnie mieć dzieci różnej płci;-)

chinski-kalendarz-plci-dziecka.jpgwiem, że są rózne kalkulatory one mi źle wyliczały dla wszystkich zawsze korzystałam z tego i się zgadzało:-)

Załączniki

• chinski-kalendarz-plci-dziecka.jpg
    chinski-kalendarz-plci-dziecka.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 61
A wiec wg kalendarza u mnie sie zgadza poprzednio urodzilam coreczke i teraz tez wychodzi coreczka i za pare tygodni sie okaze czy to tez sie zgadza ;)

reklama
Hej dziewczyny. Ja to za Wami naprawde nie nadazam brr bylo se znalezc forum ze swoja strefa czasowa heh

Dziewczyny ulenka agrafk powodzenia na wizytach

Ja po cichutku licze na chlopca :p zawsze celowalismy jak najblizej owu ale ten cykl w ktorym sie udalo spisalam na straty! Owu byla jakos mega wczesnie wiec nie wiem w sumie

Magda 100 latek dla corci :-)

Witam nowe mamusie :-)

Do góry