reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
Juz dawno sprawdzilam chlopiec :-) a z corka nie jestem pewna czy sie sprawdzilo bo do zaplodnienia doszlo albo ost dzien mies albo pierwszy nast heh a tam od razu przeskok chlopak dziewczyna :p

Dziewczyny czy ktoras z Was dodawala zdjecie na forum z tel ?? Ja nie moge , nie wchodzi i nie wiem dlaczego :(

Nadrobiłam Was Dziewczynki, a teraz to tak mnie zmuliło, że musze się trochę zdrzemnąć. Byłam dzisiaj w pracy i zaniosłam L4, które wczoraj dostałam na wizycie u ginki.

No ja na chwilę obecną muszę uciekać, odebrać siostrzeńca ze szkoły moje maluchy z przedszkola i od babci, dokończyć obiad dla małża później znowu podczytam ale już z domu.
Do później:-)

reklama
Witam się i ja po dłuższej przerwie w pisaniu na forum :)
Gratuluję wszystkim kobitkom wizyt, i Witam nowe przyszłe mamusie:tak:
Ciężko się teraz wbić w temat, po takiej przerwie :D
U mnie dzień jak codzień, dziś dopadła mnie MEGA zgaga, wypiłam mięte i przeszło troche.
Przykro mi w związku z Perrie. Powiem Wam szczerze, że od początku mi coś nie pasowało. Wiadomo każdy ma swoje życie, jednym wiedzie się lepiej drugim gorzej, ale osobiście jak czytałam jej przechwalanki to sobie myślalam czy to forum jest oby na pewno o przyszlych mamach.
Nie wierze w jej wyjaśnienia i raczej nie uwierzę... To tyle w tym temacie, takie jest moje zdanie. Dalej nie będę sie wypowiadac na ten temat..

Zauważylam,ze porzadki na forum sie jakies pojawily. Szkoda, że moje zdj USG zostalo usuniete, ehh :-( Wiem, że zostal zalozony nowy wątek, więc nastepnym razem bede tam dodawac zdj :D

Milego dnia dziewczynki, trzymajcie się i do następnego! :)

Do góry