reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witam ja narobilam sobie dzisi zjadlam kromke chleba razowego w drodze do szkoly zaliczylam wszytskie krzaki I mam mega zgage musialm isc po jogurt I reni o boziuu Magda z uk hahah ja tez nie mam prawka a juz nawet egzamin teoretyczny zdalam czasu ciagle brak Kira wspolczuje straty zycie czasem jest takie niesprawiedliwe dzisiaj ide na podgladnie ale z tego wszytskiego to sie juz nawet nie denerwuje Co do trorolowania to dajcie spokoj ze sie ludziom chce

reklama
Estranea, Słonko dla Was i dla reszty dziewczyn,które wciąż nie są pewne co do badań prenatalnych wklejam link do fajnego artykułu w którym bardzo dobrze jest opisane co nam daje usg genetyczne,a co dają testy z krwi. Warto przeczytać przed podjęciem decyzji ;-)

USG 11-14 tydzień ciąży i test PAPPA : USG 3D Warszawa

Słonko dzięki za dobre słówko :-) Staram się jak mogę być zorganizowana,ale niea ma co ukrywać,że czasem jest ciężko. Mój mąż to złoty człowiek i bez jego pomocy bym na pewno polegla ;-)

Mama współczuję samopoczucia. Pamiętam jak w poprzednich ciazach po krzakach wymiotowalam. Masakra :-/ Miłego podglądania :-)

Dobrze że z domu nie wychodzę bo jakbym krzaka nie znalazła to straszne:-D
Ja też jestem za prezentem dla styczniówek:tak: tak na zachętę. Sama bałam się ujawnić żeby nie zapeszyć- sama nie wiem..

wlasnie pisalam z jedna styczniowka i pytala kiedy bedzie watek styczniowy ,odp jej ze musi sama zalozyc i moze wpasc tutaj to ja dziewczyny pokieruja co i jak dalej. A jak chcecie to mozna zalozyc ale tak patrze i za nic nie wiem jak..:-D

Hej :) niesmialo, ale sie odezwe. widze ze wy juz wszystkie jestescie ze soba zzyte, produkujecie meeega duzo, wiec wszystkiego nie nadrabiam ;)
szkoda ze kilka tygodni wczesniej forum odmawialo mi posluszenstwa i nie moglam sie zarejestrowac. w kazdym razie, do rzeczy :)
mam na imie Dominika, wg moich obliczen termin wypadnie na 10.12. pierwsza wizyte niestety bede miala dopiero 14.05, a usg 20.05 i strasznie nie moge sie doczekac, zeby juz zobaczyc i tak naprawde potwierdzic :)
pozdrawiam was serdecznie ;)

Ja na cale szczescie w drodze do szkoly mam park I przechodze przez niego bo na ulicy krzakow brak:-) zreszta teraz to corka chodzi do nowej szkoly to mam 10 minut drogi zawsze moge szybko wracac do domu wogole to mam juz brzuszek dzisiaj sie wystroilam w dosc przylegajaca do ciala bluze I witrynie sklepu sie obejzalam nie ma co ukrywac jestem gruba:-) teraz to juz nikomu mowic nie usze ze jestem w ciazy kazdy sie domysli

reklama
Ja dopiero 7 tydzień 4 dzień a mam brzuch taki jakiś wywalony że aż głupio. Może to wzdęcia.

Dominiczka witamy serdecznie. Z nami do wizyty szybciej zleci:)

Do góry