reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Cześć dziewczyny!

kiraa - bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybko odnajdziesz w sobie pokłady siły a światełko w tunelu zawsze gdzieś czeka..

czarna - super wieści! Dzidziuś zdrowo rośnie:)

McPearl - gratuluję pozytywnego testu!

Anncka - ja mam niedoczynność tarczycy. Nie mam takiego uczucia guli. Może to tak podświadomie na stres organizm reaguje?

Ja dziś byłam rano na badaniach właśnie tarczycy bo muszę kontrolować hormony. Dodatkowo miałam badanie na glukozę i insulinę po posiłku. Na szczęście nie test obciążenia glukozą bo tego bym nie zniosła.
Ostatnimi czasy w ogóle nie umiem zasnąć.W ciągu dnia cały czas leżę ale nie śpię a w nocy zanim zasnę mijają wieki. Strasznie mnie to męczy. A jak już zasnę to mam tak dziwne sny codziennie, że szok.

reklama
cześć dziewuszki:-)

Kiraa wiem,ze cokolwiek bysmy do Ciebie napisaly i tak to nie ukoi Twojego bólu,żadne słowa nie sa w stanie Cie pewnie pocieszyć...chcę tylko byś wiedziala ,że byłyśmy,jestesmy i bedziemy dla Ciebie..pomysl czasem o nas i wpadnij jesli dasz rade. Mi osobiscie bardzo przykro ,mialam nadzieje ze zakonczy sie ta historia inaczej... ściskam mocno kochana.

perrie ja do Ciebie zaufanie stracilam i juz Ci nie zaufam...nie bede sie tlumaczyla z tego ,bo nie musze. Jesli chcesz to oczywiscie nikt Ci nie zabroni tu pisac i jesli znajdziesz tu kolezanki to prosze bardzo...chociaz nie wiem czy chce byś wiedziala co tu pisze..ale trudno...

Dziewczyny dzis mam wizyte i boje sie jak cholera!!!! kurcze jeszcze przeczytalam ta wiad od kiri i podwojnie zaczelam miec stracha. ja pierdziu....
dzis obudzilam sie tez w dobrym samopoczuciu chociaz po godz sennosc mnie dopadla ale nie mog;am sobie pozwolic na sen. zawiozlam malego do przedszkola,babci zrobilam zakupy (mam 87letnia babcie i dziadka w opiece) i juz w domku. i moge robic co najbardziej lubie...byc z Wami hihih

Acha mialam Wam jeszcze pow ze wcz jak wieczorem bylam z babcia u lek to taki apetyt na sledzia mnie wzial ze weszlam do sklepu i kupilam kubeczek i nie uwierzycie wszamalam wszystko!! chyba pierwsza ciazowa zachcianka:-D

kira- strasznie mi przykro :-( przytulam Cię mocno
gosia- ja za to mam biegunki poranne
jopal- nie czytaj za dużo w necie, ja sobie też nawkręcałam, że mam pozamaciczną, bo pobolewało mnie z boku brzucha, okazało się, że usadowił się pęcherzyk na bocznej ściance. a na barku może ujawniło ci się zwyrodnienie
annemase- tak dokładnie czuję się jakbym była na kacu
amisia- Ty miałaś przynajmniej miłe sny, ja przez to dzisiejsze badanie miałam straszne koszmary, poraz kolejny snił mi się samolot, który rozbija się koło mojego domu i słyszę jak ludzie krzyczą w męczarniach :-( nie mam pojęcia co to może znaczyć
mc Pearl - witaj ! Gratulacjie, nie ma to jak zobaczyć 2gą kreseczkę na teście :-)
agulka- ja też musze uważać na tsh, gdyż mam niedoczynność tarczycy
ulenka- ja mam to samo, pó nocy nie przespałam i boli mnie brzuch z nerwów, czuje , że do 16 na zawał skończę ;-)

Ostatnia edycja:
mc Pearl gratuluje i witam:-) z której cześci wlkp jesteś??

kurcze laski nie wiem czy z nerwow czy jak ale dostalam rozwolnienie,ale raczej to jakis wirus bo kupka taka jasna jakby odwapniona...teraz jeszcze tym sie denerwuje...jasny gwint

amisia teraz euthyrox 75, ale w ciąży powinno się zwiekszyc, jutro ide na konsultacje z endokrynologiem
ulenka- to z nerwow

Amisia ja biore euthyrox n75 plus isoptin bo serce mi wali jak oszalałe a oprócz tego tonę innych leków no i codziennie zastrzyk. Wizyte mam u endokrynologa 13 maja więc nie wiem czy nie zwiększy dawki.

Uleńka i agrafka - trzymam za Was kciuki. Ja cały czas się stresuję, że jeszcze tyle do wizyty a potem jak przychodzi ten dzień to sie stresuję że pewnie coś nie tak. Będzie dobrze.

Uleńka - zgadam się z amisią - to pewnie nerwy. A tak w ogóle to kobieto Ty mi jadłospis ustalasz. Teraz mam na śledzie ochotę.

reklama
Do góry