reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Hej, hej... Witam się ponownie. Byłam tu na samym począteczku, a potem utknęłam gdzieś pomiędzy łóżkiem a kibelkiem :/ Postaram się teraz być na bieżąco i udzielać sumienniej :) Strasznie mnie mdłości męczyły do tej pory. Teraz już ciut lepiej. Senność też powoli mija.
Z fasolką wszystko ok, widziałam i słyszałam serduszko. Badania wszystkie ok. Duphaston biorę, ale jeszcze przez 2 tygodnie tylko. No i fraxyparynę - widziałam, że nie tylko mój brzuch w siniakach :/ W poprzedniej ciąży też brałam, w sumie ponad 200 zastrzyków i o dziwo nie było problemu, gdzie się wkłuć. Stare siniaki znikały i robiły miejsce nowym :) Będzie dobrze!
Dacie wiarę, że za tydzień w piątek mam już USG z badaniem przezierności? I że 10 tygodni, czyli 1/4 ciąży już za mną?
Idę trochę was poczytać, raczej wszystkiego nie nadrobię, ale może choć coś-niecoś ;)

reklama
Dominiczka witaj i rozgosc się :-) No i pociesze Cie,że chyba ja ostatnia zobaczę swoje maleństwo,bo pewnie pod koniec miesiąca...ale damy radę ;-)

A brzuch to i mi rośnie. Coprawda bezrekawnik wciąż zaauwam bez problemu,ale już widzę że jest większy. Dobrze,że waga wciąż nie rośnie :p

Moj brzuch tez juz widac ale mi to nie przeszkadza a wrecz cieszy ;) nie wiem jak waga bo dawno sie nie wazylam moze jutro rano to zrobie jak nie zapomne :p

Hej a ja tu nowa:-) mnie tey meczą mdłości i poranne siedzenie nad kibelkiem :) za 2 tyg ide do lekarza;) i mam miec wtedy robione tez inne usg ;)

reklama
Hello witam się i ja ;) nie wiem co napisać bo widzę ze się dużo działo od czasu kiedy zakładałam wątek grudniowy. U mnie na początku nie było kolorowo wiec przestałam się udzielać ale skoro już podobno nie ma zagrożenia to mam nadzieje ze szybko uda mi się nadrobić zaległości. Miłego dnia wszystkim :)

Do góry