reklama
czarna2532
Fanka BB :)
Ja po wizycie serce jak dzwon bije fasolka rosnie niepotrzebnie soe martwilam wiecej nie bede dostalam nawet ciekawe zdjecie heh udalo sie zlapac kawalek twarzy jak maly kosmita pozniej wrzuce fotke na wizytowy. Lece po core do babci
no wizytatorki zdawac relacje!
Anula piękna fasoleczka!
Hej nowe mamy;-)
A ja nie wiem czy to jakis objaw ciazy, ale ciagle chce mi sie pic jak na kacu non stop cos pije
Co do listy, to jesli Peerie nas opusci, ja ja poprowadze dalej:-)
Anula piękna fasoleczka!
Hej nowe mamy;-)
A ja nie wiem czy to jakis objaw ciazy, ale ciagle chce mi sie pic jak na kacu non stop cos pije
Co do listy, to jesli Peerie nas opusci, ja ja poprowadze dalej:-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Czarna supeeeer ;-) to ja tez mniej się martwię w takim razie :-)
oo Czarna wyprzedzilas mnie no i widzisz po co te zmartwienia. Koniec marudzenia wszystkich! bedzie dobrze. nie ma co sie martwic, bo na dobre to nam nie wyjdzie napewno. Czekamy na zdjecie fasoleczki;-)
ale moj dziec marudzi dzisiaj zab drugi jej wychodzi
ale moj dziec marudzi dzisiaj zab drugi jej wychodzi
Smerfetka*
Super ze wizyty udane i teraz badzmy juz tylko spokojne
Witam nowa mamusie !
Witam nowa mamusie !
Jagoda23 ja tak samo w samej pracy wypiłam dzisiaj 2 litry wody. Chce mi się pić, ale jak tylko się napiję to chce mi się nadal. Mogłabym cały czas ^^
Czarnato super że wszystko ok
I oczywiście witam wszystkie nowe mamy, Kate, mamy termin na ten sam dzień ale mam nadzieję że urodze wcześniej żeby na święta w domu być
Czarnato super że wszystko ok
I oczywiście witam wszystkie nowe mamy, Kate, mamy termin na ten sam dzień ale mam nadzieję że urodze wcześniej żeby na święta w domu być
Anula1988
Czarna- juuupi! Ciesze się, że fasolek ma się tak dobrze! Czekamy na foto!
Widzicie Dziewczynki, wszystko jest dobrze z naszymi Malcami a my jak to mamy wiecznie się niepotrzebnie zamartwiamy. Koniec tego! Od teraz tylko pozytywnie myślimy!
Widzicie Dziewczynki, wszystko jest dobrze z naszymi Malcami a my jak to mamy wiecznie się niepotrzebnie zamartwiamy. Koniec tego! Od teraz tylko pozytywnie myślimy!
czarna2532
Zdjecie wrzucone
Ewelinka tak masz racje nie martw sie cieszmy sie z braku wymiotow i innych dolegliwosci :-)
Ja juz nie bede przesadzac powiedziala mi zeby nie robic usg za czesto. Ale wiecej do niej nie pojde zbyt mila to ona nie byla no ale najwazniejsze ze jestem spokojniejsza a moja gin jest super :-)
Koniec zamartwiania sie dziewczyny
Ewelinka tak masz racje nie martw sie cieszmy sie z braku wymiotow i innych dolegliwosci :-)
Ja juz nie bede przesadzac powiedziala mi zeby nie robic usg za czesto. Ale wiecej do niej nie pojde zbyt mila to ona nie byla no ale najwazniejsze ze jestem spokojniejsza a moja gin jest super :-)
Koniec zamartwiania sie dziewczyny
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
czarna super ,że dzidzia ok:-) to najważniejsze:-)
Witam nową mamusie:-)
Witam nową mamusie:-)