reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja po wizycie serce jak dzwon bije fasolka rosnie :) niepotrzebnie soe martwilam wiecej nie bede :) dostalam nawet ciekawe zdjecie heh udalo sie zlapac kawalek twarzy jak maly kosmita :p pozniej wrzuce fotke na wizytowy. Lece po core do babci

no wizytatorki zdawac relacje!

Anula piękna fasoleczka!

Hej nowe mamy;-)

A ja nie wiem czy to jakis objaw ciazy, ale ciagle chce mi sie pic jak na kacu:-D:-D non stop cos pije:-D

Co do listy, to jesli Peerie nas opusci, ja ja poprowadze dalej:-)

oo Czarna wyprzedzilas mnie no i widzisz po co te zmartwienia. Koniec marudzenia wszystkich! bedzie dobrze. nie ma co sie martwic, bo na dobre to nam nie wyjdzie napewno. Czekamy na zdjecie fasoleczki;-):tak:

ale moj dziec marudzi dzisiaj zab drugi jej wychodzi:baffled:

Jagoda23 ja tak samo :D w samej pracy wypiłam dzisiaj 2 litry wody. Chce mi się pić, ale jak tylko się napiję to chce mi się nadal. Mogłabym cały czas ^^
Czarnato super że wszystko ok :)
I oczywiście witam wszystkie nowe mamy, Kate, mamy termin na ten sam dzień :) ale mam nadzieję że urodze wcześniej żeby na święta w domu być

Czarna- juuupi! Ciesze się, że fasolek ma się tak dobrze! Czekamy na foto! :laugh2:

Widzicie Dziewczynki, wszystko jest dobrze z naszymi Malcami a my jak to mamy wiecznie się niepotrzebnie zamartwiamy. Koniec tego! Od teraz tylko pozytywnie myślimy! :laugh2:

Zdjecie wrzucone :)

Ewelinka tak masz racje nie martw sie cieszmy sie z braku wymiotow i innych dolegliwosci :-)

Ja juz nie bede przesadzac :p powiedziala mi zeby nie robic usg za czesto. Ale wiecej do niej nie pojde zbyt mila to ona nie byla no ale najwazniejsze ze jestem spokojniejsza a moja gin jest super :-)

Koniec zamartwiania sie dziewczyny :)

reklama
Do góry