reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Estranea piękne wieści przynosisz! Maluszek ślicznie rośnie. Oby tak dalej :-)

Annemase witaj :-) Spokojnej ciąży życzę!

Kurcze,też mam teraz smaka na surowke :p Zrobię do obiadu.

Ulenka na prawdę się cieszę Twoim lepszym samopoczuciem :-) Jedz na zdrowie ;-)

reklama
Magda dziękuję za miłe słowa:-)
haha wszystkim apetyt na surowke zrobilam :-D:-D

Agulka ja nie uzywam zadnych specyfikow ani nigdy nie uzywalam,nawet w pierwszej ciazy niczym sie nie smarowalam i chociaz przytylam wtedy 24kg to jeden rozstep mi tylko wyszedl,wiec mysle ze teraz jesli nie zauwaze ze male sie pojawiaja to nie bede nic uzywala na rozstepy.

Estanea
super ze wszytsko ok

ulenka
ale mi apetyta zrobilas na surowke

a ja caly dzien pije kefir z.... Cukrem :-):-)

zaraz wychodze ..... Prosze o kciuki:blink:

Co do rozstępów to ja mam piękne słońce na brzuchu :-D w pempkiem w części centralnej i i podłużnymi rozstępami rozchodzącymi się od środka do zewnątrz i to takie wielkie, że żadne specyfiki ani w trakcie ani po nie pomogły, nawet Vichy coś tam coś tam na rozstępy teraz juz mi wisi roztęp w tą czy w tamtą w bikini i tak juz się nie ubiorę :-)

Kiraa &&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry