reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
dzien dobry mamusie

wrocilam niedawno z pracy,po drodze zaliczylam zakupy ,bedzie dzis zielona salata ze smietana,mlode ziemniaczki i jajo ze szczypiorem , chwila dla mnie i zaraz uciekam po corcie do przedszkola.

za dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki &&&& wracajcie wszystkie z dobrymi wiesciami jak kolezanka cypryda z opolskiego :D

Estranea- Gratuluję dobrych wieści u gina! Obyśmy wszystkie tylko takie dobre wieści zawsze przynosiły na forum. :laugh2:
Ewelinka- dzięki Kochana. teraz czekamy na Twoje czwartkowe dobre wieści :tak:
Cypryda- mi właśnie cholera też tylko wchodzi bułka z masłem, serem i pomidorem albo ogórkiem. Reszta bleee... :sorry2:

Dziewczyny pogoda taka ładna a mnie dopadają nudności o różnej porze dnia, nasilające się wieczorem.

Ulenka ale mi smaka tą surówką zrobiłaś a najlepiej taka kwaśna jakby była. Wczoraj wypiłam sok z kiszonej kapusty. Mama gotuje dla mnie na jutro kapuśniak:). Życie jest piękne ...:-)

Ja strasznie męczę się jak chodzę ale to chyba te wszystkie leki- nie wiem. Wyszłabym na spacer krótki ale mąż w pracy a sama się boje. Pozostaje mi ogródek i książka.

Mnie od rana mdliło i 5 min temu było welcome mr. Toilet. Ale zaszkodziła mi herbata owocowe. Jak ręką odjął wszystko.

Czesc
Nadrobilam czytanie, ten internet tutaj mnie wykonczy, 1 strona laduje sie wiecznosc choc dzis jest lepiej niz wczoraj
Gratuluje udanych wizyt, mam madzieje ze i ja bede szczesliwa w czwartek po 15, bo jak na razie to.stres wielki.
Co do perrie to jest jeszcze jedna kwestia - nasza lista, perrie ma do niej dostep i mozliwosc zmian wiec nasza moderatorka musialaby sie.tego podjac lub ewentualnie ktoras dysponujaca czasem Mam stworzylaby nowa liste z danymi.
Co Wy na to ?

reklama
Agrafka a wiesz jaki to ma byc tets z krwi czy wymaz??pewnie chodzi o ta baketrie bo obajwy sie zgadzaja Chlamydophila pneumoniae a to jest ta sama grupa bakteri od chlamydi w kazdym badz razie dla spokojnosci badanie bym zrobila
tak właśnie mam napisane na skierowaniu na badania

Uleńka- jedz na zdrowie, to same witaminki
annemase- witaj :-)
kira- powodzenia!
magda z uk - mój też alergik
czarna- ciągle zapominam, ze u Ciebie inny czas niż u nas

A ja czekam na małżona i idziemy na grilla , już mi język do d.. ucieka na samą myśl skwierczących kiełbasek...
kupiłam sobie nowy syrop i jak na razie o połowe mniejszy kaszel, zobaczymy w nocy..jutro wizyta, chyba zejdę na zawał, bo już miałam czarne myśli jak się z Wami żegnam :(((

Do góry