reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Estranea super ze wizyta udana

Agrafka jesli czesto przebywasz w pomieszczeniu klimatyzowanym to moze masz jakiegos grzybka w gardle i stad ten kaszel, do mnie kiedys sie takie swinstwo przyplatalo. Moze najpierw zwykly wymaz z gardla zrob

Ostatnia edycja:
reklama
Agrafka a wiesz jaki to ma byc tets z krwi czy wymaz??pewnie chodzi o ta baketrie bo obajwy sie zgadzaja Chlamydophila pneumoniae a to jest ta sama grupa bakteri od chlamydi w kazdym badz razie dla spokojnosci badanie bym zrobila

dziewczyny jestem juz ze spaceru i nic mi nie jest nadal:-) nawet jak bylam w zieleniaku po ziemnaki to tak mi zapachnialo surowka ze kupilam kubeczek i szybko zjadlam zaraz po powrocie. normalnie polykalam ta surowke w calosci tak mi smakowala! pierwsza rzecz od jakis 6dni na ktora mialam ochote,pozniej zaraz po tym spojrzalam na babke i tez kawalek zjadlam ale byla pycha. normalnie nie wierze ze zjadlam cos innego niz bulka z serem hahha i jak na razie jest ok,zero zgagi i mdlosci,zobaczymy co bedzie dalej,bo po babce to jestem dpiero jakies 8min heh

Witam grudniowe mamusie :-) Mam termin na przełomie grudnia i stycznia, dokładnie dowiem się na wizycie 16 maja. Z objawów poki co mdłości ale do wytrzymania. I to moje trzecie dziecko, mam już dwóch synów.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pogoda taka ładna a mnie dopadają nudności o różnej porze dnia, nasilające się wieczorem.

Ulenka ale mi smaka tą surówką zrobiłaś a najlepiej taka kwaśna jakby była. Wczoraj wypiłam sok z kiszonej kapusty. Mama gotuje dla mnie na jutro kapuśniak:). Życie jest piękne ...:-)

Ja strasznie męczę się jak chodzę ale to chyba te wszystkie leki- nie wiem. Wyszłabym na spacer krótki ale mąż w pracy a sama się boje. Pozostaje mi ogródek i książka.

Annemase spokojnej ciazy i witaj !

Agulka zazdroszcze ze mozesz czytac bo ja za nic nie moge sie skupic :(

Ulenka jejku ale zjadlabym takiej suroweczki szczegolnie za mna chodzi coleslaw mmmmm

wiecie co chyba ubiore sie i pojde jeszcze po ta surowke,mam mega apetyt na jeszcze,musze korzystac poki nic mi nie jest.

reklama
wiecie co chyba ubiore sie i pojde jeszcze po ta surowke,mam mega apetyt na jeszcze,musze korzystac poki nic mi nie jest.

To ja poproszę o jedną bo teraz to już nie wytrzymam :-D. Kurcze jedna surówka a tak mi zakręciła w głowie teraz...

Dziewczyny a czy Wy się smarujecie już jakimiś specyfikami na rozstępy??? Ja mogę mieć je nawet na twarzy gdyby to pomogło mojej dzidzi ale jak można coś zadziałać i nie szkodzi to czemu nie.

Ostatnia edycja:
Do góry