reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Eli ja tez nie jem wiecej ,ba a nawet mniej niz przed ciaza bo nie moge patrzec na jedzenie,a ciuchy robia sie male. najwiekszy problem mam ze stanikiem i spodniami.

reklama
Eli80 - Za duzo ostatnio wokoło mnie złych przypadków:/ stąd ten stres. Zadnych bólów brzucha nie mam ani skurczy. Moze faktycznie nie ma co sobie wkręcac. Ale i tak pojde upewnic sie do lekarza. Dzieki za wsparcie

Mnie tez juz cisna delikatnie spodnie, ale musze narazie brzuszek ukrywać w pracy dopóki nie bede pewna ze jest ok:)

Ana Wiadomo,ze jesli mocno sie denerwujesz to lepiej idz i sprawdz,niech specjalista Cie uspokoi. A czym sie zajmujesz zawodowo,dajesz rade w pracy?

Witajcie :-) Ulenka u mnie też odpukać dzisiaj duuuzo lepiej! Rano wstałam zjadłam płatki z mlekiem i nie dopuściłam do mdłości i wymiotow :-) i trzymam się tego do teraz :-) jeśli chodzi o ciuchy to ja schudłam chyba 4-5kg od początku ciąży a mimo tego w dżinsach mi niewygodnie już i mimo że się dopinam to czuje ucisk ciągle. Obiecałam sobie że w czwartek po wizycie jeśli wszystko będzie ok to kupię sobie jakieś leginsy fajne.

Ulenka - niestety praca fizyczna, ale uwazam, nie nosze ciezkich rzeczy, poinformowalam jedna kolezanka takze jak cos mam pomoc:) Jesli wszystko bedzie sie dobrze rozwijało zamierzam zaraz po 3 miesiacu iść na chorobowe bo niestety nie dałabym rady

Ana zapewne lekarz Cię uspokoi. Ale tak,jak dziewczyny piszą...trzeba myśleć pozytywnie :-)

Ja dziewczyny musiałam staniki większe kupić tylko w ciąży z dziewczynkami. Przy synku nic a nic nie urosły i teraz też się na to nie zanosi. Spodnie póki co mi się na udach robią luźnejsze ale w pasie lekki dyskomfort. Pewnie dopiero w II trymestrze przerzuce się na dresik :-)

Ulenka ja chyba od zawsze źle znoszę jazdę autem,a w ciąży mąż już ma zapowiedziana, że klima obowiązkowa,bo chyba tylko podczas jazdy czuje się ciążowo ;-) Życzę Ci,by jutrzejsza podróż minęła jak najlepiej. Ja pamiętam jak w 3 miesiącu 2 ciąży jechaliśmy autem ( plus prom) 36 godzin z PL do Walii...to był koszmar,ale jakoś przeżyłam :-)

Witajcie kobietki:-) Przedstawiłam sie jakiś czas temu ale potem jakoś nie mogłam się wbić w Wasze pisanie także witam sie raz jeszcze:-)

Co do perrie to mi ona od początku "śmierdziała":crazy: te jej opowieści o niej ,o jej mamie biznesmence i o chłopaku były jakoś za bardzo kwieciste żeby były prawdziwe:no: no ale ja to taki nieufny typ jestem, nawet jej swoich danych nie przesłałam;-)

Kobietki nie martwcie sie każda ciąża inna ja w pierwszej objawów miałam niewiele, troszkę mnie mdliło tylko i piersi bolały w drugiej wisiałam nad kibelkiem chyba do 16 tygodnia a cycki nie bolały nic a nic a w tej mdliło mnie przeokrutnie chyba z 2 tygodnie a potem przeszło i czuje sie tak dobrze ze sie czasem zastanawiam czy ja oby napewno w ciąży jestem;-)

Eli witam koleżankę z mojego rodzinnego miasteczka:-)

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i same dobre wieści:-)

reklama
hej dziewczyny, byłam dziś u lekarza pediatry, który lubi sobie strzelać diagnozami dziwnymi, powiedział mi , że ten kaszel nocny który mam , to na pewno chlamydia i skierował mnie na badania (200zł) ja zalamana ledwo wróciłam do domu, kojarzyło mi się z jakąs dziwna choroba weneryczna, ale okazało się, ze ona tez się rozprzestrzenia w przedszkolach i robi zakażenie górnych dróg oddechowych- pięknie. Jestem załamana, bo jest niebezpieczna dla płodu, ale z drugiej strony stwierdził sobie to tak bez badań. co za dzień :-(

Do góry