reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Annte powodzenia życzę i Tobie dziś! Wierze że przyniesiesz dobre wieści ;-)

Ehhh...zazdroszczę Wam tych wizyt...oczywiście tak bardzo pozytywnie :-) Też bym już chciała zobaczyć swojego okruszka :/

reklama
nawet balam sie napisac ze mi lepiej by nie zapeszyc.
Może to sloneczko tak na mnie zadzialalo... ale juz zaczynam ziewac ,oj nie spac nie pojde ,nie poddam sie hahah szykuje sie na spacer:-) moze troche po lumpkach pochodze za jakimis wiekszymi ciuszkami,bo spodnie juz cisna... Uwielbiam leginsy a teraz juz gumka sie wzyna wiec czas na cos wiekszego i luzniejszego.

annte- za Ciebie również trzymamy kciuki dzisiaj! :laugh2:

Agulka- witaj! Rozgość się u nas :tak:

Ja o 11. wychodzę z domu. Już mnie żołądek zaczyna ze strachu boleć, ech...

witaj agulka:-)
pow nam troszke o sobie,ile masz lat,skad jestes...?

Jasne! Bardzo mi miło, że tak szybko ktoś odpisał:-)

Mieszkam na śląsku i dwa tygodnie temu skończyłam magiczne 30 lat - co dodatkowo mnie dołuje:blink:. Mam wspaniałego męża i w ogóle bardzo wspierającą i kochającą rodzinkę. Brakuje nam najważniejszej osóbki.
Pracuje ale obecnie od pozytywnego testu przebywał na zwolnieniu lekarskim z racji doświadczeń z przeszłości. Jestem w grupie osób ( poronienia nawykowe ), więc ciąża jest od początku traktowana jako wysokiego ryzyka. W trakcie badań (po zmianie lekarza) wykryto u mnie niedoczynność tarczycy oraz trombofilie. Jestem obstawiona lekami i tym razem wszystko jakoś idzie do przodu.

Dziewczyny a skąd Wy bierzecie takie suwaczki?

Jasne! Bardzo mi miło, że tak szybko ktoś odpisał:-)

Mieszkam na śląsku i dwa tygodnie temu skończyłam magiczne 30 lat - co dodatkowo mnie dołuje:blink:. Mam wspaniałego męża i w ogóle bardzo wspierającą i kochającą rodzinkę. Brakuje nam najważniejszej osóbki.
Pracuje ale obecnie od pozytywnego testu przebywał na zwolnieniu lekarskim z racji doświadczeń z przeszłości. Jestem w grupie osób ( poronienia nawykowe ), więc ciąża jest od początku traktowana jako wysokiego ryzyka. W trakcie badań (po zmianie lekarza) wykryto u mnie niedoczynność tarczycy oraz trombofilie. Jestem obstawiona lekami i tym razem wszystko jakoś idzie do przodu.

Dziewczyny a skąd Wy bierzecie takie suwaczki?

trzymam mocno kciuki za Wasza fasolkę,bedzie dobrze:tak:
kliknij np w moj suwaczek to zobaczysz skad sie wzial:tak:

Ulenka nawet jeśli te paskudne objawy nie miną od razu,to każdy lepszy dzień daje nadzieję,że będzie coraz lepiej. Tego się trzymaj i korzystaj z dnia :-)

Ulenka nawet jeśli te paskudne objawy nie miną od razu,to każdy lepszy dzień daje nadzieję,że będzie coraz lepiej. Tego się trzymaj i korzystaj z dnia :-)

Święte słowa!

Boje sie bardzo jutrzejszego dnia,tej jazdy autem do Poznania do lek. pewnie z godz pojedziemy ,bo to popoludniem wiec korki beda,a ja nie za dobrze znosze jazde samochodem teraz. rozwazalam tez jazde pociagiem ale nie dalabym rady fizycznie,chyba z powrotem czolgalabym sie hahah

reklama
Mi sie rozpoczał 7 tydzien..ale od dwoch dni nie bolą mnie piersi jak na poczatku. Sa delikatnie nabrzmiałe ale to nie to samo co wczesniej. Wiem ze kazdy organizm jest inny ale wiem ze to sa niepokojace objawy. Nie mówiąc juz za zadnych mdłosci tez u mnie nie ma:/
Jedynie zmeczenie i moczopędnosć:) Wizyte mam dopiero za 2 tygodnie ale nie wytrzymam i pojde jeszcze w tym tyg chyba bo zwariuje z tej nie wiedzy:/

Jeżeli nie masz skurczy , brzuch cie nie boli i nie plamisz to nie ma co się stresować .

nie piszcie mi nic o ubraniach , już tydzień na mieście nie byłam i przeraża mnie że w nic nie wejdę , ale z moim apetytem chyba mi to nie grozi , choć brzuszek się zaokrąglił

Do góry