reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ewelinka miałam :) od 8 do 10 tyg wymiotowalam regularnie co drugi dzień ale o każdej porze dnia. Jak postalam dłużej to mi się słabo robiło i miałam okropna zgagę (jednak jej efekt jest bo nika ma bardzo duuuuzo włosów :p). Wiadomo siku i brak miesiączki ale to norma. A no i jeszcze mnie cycuszki bolały a teraz nic. Z jednej strony to dobrze bo przynajmniej młodą mogę się zając bez problemu ale się martwię, chociaż wiadomo że objawy nie wskazują na prawidłowy rozwój fasolki :o

reklama
Ja do wczoraj nie miałam żadnych objawów tylko piesi bolały a dziś mam takie mdłości że nie umiem nawet mówić

Cześć kobitki, ja to znowu w nocy schizowałam, ze mam pozamaciczną, ogólnie od kilku dni bardzo mnie bolą barki i ramiona, tak że nie mogę głową na boki kręcić coś okropnego nie wiem czy to stawy mi sie rozluźniają czy co. W każdym razie dziś w nocy to mnie tak bolało, że się przekręcić nie mogłam nawet no i wtedy coś mi się zaświciła żarówka, że przy pozamacicznej ramiona bolą no i już usnąć nie mogłam nad ranem wstałam czytać net no i się uspokoiłam, że bolą jak pęknie jajowód a wtedy dużo innych gorszych objawów już jest wiec chyba spoko. Z tym rozluźnianiem stawów to chyba coś jest na rzeczy bo cały zeszły tydzień lewego kolana nie mogłam zginać tak bolało teraz barki bolą bardziej i o nodze zapominam.
(.)(.) dalej bolą szczególnie wieczorem po całym dniu.

Ja miałam okropną zgagę w pierwszej ciąży i synek z długimi czarnymi kudełkami się urodził, a w drugiej zero null i synek łysol, oczywiście to zbieg okoliczności:-D

Cypryda gratuluje udanej wizyty, oby wszystkie takie miały.

Hej.

Dziewczyny nie przejmujcie sie tym brakiem objawow. Napewno jest wszystko ok!

Co do peerie to jak pisala do mnie adminka to rzeczywiscie miala jakas przeszlosc nieswietlana na forum ale niw myslalam ze chodzilo o jakies zmyslone konta. Masakra ja takiej wyobrazni nie mam i nie mialam. Ale rzeczywiscie sa programy ktore pozwalaja zmienic ip komputera ale to juz jest wyzsza szkola jazdy. Nie bede jej oceniac bo po co. Juz jedna zatarczke mialam. Ale pewnie wszystkie nie zaufamy jej do konca.

Powodzenia na wizytach!

Magda wiadomo że to tylko tak się mówi u mnie się to sprawdziło a u innych nie. na nic nie ma reguły tak jak i jedzenie a płeć dziecka. Tylko zbieg okoliczności :D

czesc dziewczyny:-)
ja dzis w duzo lepszej formie (odpukac) nie mam mdlosci,zgagi,jestem mniej zmeczona. Nawet chate ogarnelam,w miescie juz na zakupach bylam i zaraz na spacerek sie wybieram z kolezanka i jej 8mies coreczka:-). Oby ta witalnosc zostala ze mna chociaz na dzisiaj.
Jutro wizyta u gin juz doczekac sie nie moge:tak:

Cypryda super ,że wszystko dobrze z dzidzia i ze gin spoko,bo przynajmniej chociaz nim stersowac sie nie bedziesz.

Ewelinka jak do mnie powroca objawy ciazowe to chetnie Ci je dam :tak::-Djak tak bardzo martwisz sie ich brakiem.

xAnkax moje poparcie masz:tak:

Wszyskim wizytujacym zycze powodzenia.

ej dzis mam inny objaw...zdania nie umiem zlozyc hahaha zastanawiam sie dlugo zanim cos sklepie hahaha

reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem w 7 tygodniu upragnionej ciąży, która mimo to spędza mi sen z powiek. Jest to czas dla mnie bardzo stresujący i czas wiecznego czekania co stanie się następnego dnia, jak dotrwać do wizyty. Jestem po 3 poronieniach we wczesnej ciąży. To moja 4 ciąża - chce wierzyć, że tym razem się uda, więc nieśmiało pytam czy mogłabym z Wami zostać i dzielić się mam nadzieje tylko radosnymi wiadomościami?

Wczoraj byłam na 3 już wizycie podczas trwania tej ciąży. Słyszałam z mężem serduszko. Dr mówi, że ładnie bije i tego się trzymam.:tak:

Do góry