reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Kiraa niee . Bete robiłam na początku i ładnie rosła. Jadę zrobić badania zlecone przez lekarza by byly świeże na czwartkowa wizytę.

Ewelinka trzymam kciuki nic sie nie martw wszytsko bedzie dobrze ja z chlopakami jak bylam w ciazy troszke mnie piersi bolaly I bylam non stop glodna a pozatym nic nie ma reguly jak sie ciebie nic nie trzyma to sie ciesz bo teraz mnie osobiscie muli za wszytskie moje ciaze razem wziete

Dziewczynki nie stresujcie sie brakiem objawow bo to nie ma sensu :) ja w pierwszej ciazy mialam wszystkie mozliwe w maksymalnym natezeniu teraz prawie ich nie mam i ciesze sie ze mnie nie mecza ;)

Perrie nie ukrywam że zawiodłam się na Tobie. Kto jak kto ale nie Ty - osoba która podjęła się zbierania info o nas, która jak się czegoś podejmie to już chce dokończyć a tu taka niemiła niespodzianka :( nie czytałam jeszcze bloga ale zrobię to wieczorem gdy nikola będzie spała może to rzeczywiście okaże się bajka. Jednak skoro nie trzymasz się ciągle tych samych pkt i piszesz za każdym razem coś innego to ma coś do ukrycia i dokładnie prawda zawsze wyjdzie na jaw :D mnie najbardziej zszokowała ta info o ip bo owszem wiem co to ale na tym kończy się moja wiedza nigdy by mi do głowy nie przyszło żeby coś zmieniać itp rozumiem że informatyk może coś takiego dokonać ale tak młoda osoba jak Ty:confused: no i ta matura. Znam osoby które przed matura wyjeżdżają bo uważają że już więcej się nie nauczą ale nie wydaje mi się żebyś należała do takich osób bo to raczej sa imprezowicze i nieuki ;)
Ewelinka nic się nie martw ja również zaliczam się do bezobjawowych ciężarówek :o wizyta dopiero w piątek i może wtedy gin rozwieje moje wątpliwości czego i Tobie życzę :D

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie ;** staram sie myśleć o tym ze przecież od początku nie mialam żadnych objawów a Maluszek rósł... ze przeciez nie mam mocnych boli ani zadnych plamien... ale strach i tak jest.

kruszka a w pierwszej ciąży miałaś objawy?

Ewelinka strach jest i bedzie i nie skonczy sie w momencie narodzin dziecka. Juz taka rola mamy ze zawsze bedzie sie martwic :)

Dostalam odpowiedz od administratora w sprawie perrie oto ona
"Tak faktycznie to osoba, która miała u nas niełatwa przeszłość i w sumie 5 kont. Ostatnio przyznała się, że kłamała i kradła zdjęcia z sieci i wyraziła skruchę dlatego dostała możliwość pisania na forum, gdyż obiecała ,że tym razem bedzie pisać prawdę.

Zapytam jej wprost o co chodzi "

reklama
Ewelinka ja już nie raz Ci pisałam,że w poprzednich ciazach chciałam skonac na początku,a teraz nic kompletnie. Uwierz,że ile nas tutaj tyle różnych ciąż. Objawy na prawdę nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży. No i Ty chociaż widziałaś serduszko,a ja wciąż czekam i jedyne co mogę zrobić,to myśleć pozytywnie ;-) Nie stresuj się kochana. Już dziś trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę:-)

Do góry