reklama
annte tutaj to normalne ze z poczatku wizyta co 4 tygodnie ,chyba ze cos sie bedzie dziac wtedy wiadomo.a ty/ wy co ile macie wizyty?
w czwartek natomiast bede juz miala robiona krzywa cukrowa z racji ze w 1 ciazy mialam cukrzyce
Kama, ja w pierwszej ciąży miałam wizytę też raz w miesiącu. Teraz jeszcze nie wiem, o jak pierwszy raz byłam u gina to ciąży jeszcze nie widział, w tym samym tyg trafiłam do szpitala, później byłam tydzień później u gina ale nie mojego bo go nie było i idę jutro czyli po dwóch tygodniach.
Annte
czy jakos bylas wspomagana te masz dwojke? Czy to natura :-)
Kiraa, natura która bardzo nas zaskoczyła. U mnie w rodzinie była tylko jedna para bliźniaków u siostry mojej babci.
cypryda- podstawa to pozytywne myślenie, nie pozwól negatywnym myślą zawładnąć Tobą, na pewno jest wszystko dobrze, nic się nie dzieje, głowa do góry, uśmiech na twarzy i poszukaj zajęcia, które sprawia Ci przyjemność
Kiraa
Fanka BB :)
Annte
no to super natura :-)
dziewczynki
uzywal ktos czegos takiego:-) tylko sie nie smiejcie
Test na płeć płci dziecka od 6 tyg ciąży! Nowość! (4185867629) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no to super natura :-)
dziewczynki
uzywal ktos czegos takiego:-) tylko sie nie smiejcie
Test na płeć płci dziecka od 6 tyg ciąży! Nowość! (4185867629) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Aniula tez tak mam, ze mi sie wydaje ze cos zjem bo mam na to ochote, dzis na obiadek mam smazone czerwone kartofelki z piersia z kurczaka i mixem salat, slinka mi ciekla jak zobaczylam przez okno (jak wchodze do domu widze kuchnie mamy) ale jak poczulam zapachy (ktore przed ciaza byly cudne) to odechcialo mi sie i zjadlam... kromke slonecznikowego chleba z pomidorem... czyli to samo co na sniadanie i w trj samej ilosci...
Jak tak dalej pojdzie to ta ciaza mnie odchudzi... (co przy mojej wadze byloby na plus)
W 1 ciazy bylo tak lajtowo, nic nie bolalo, nic nie smierdzialo az tak jak teraz, nie rzygalam a schudlam w pierwszych misiacach okolo 6 kg, to co bedzie teraz??? Ale moze to i dobrze.
Obiecalam rodzicom i bratu, ze po wizycie (zostana z Miko w tym czasie) pojade po kebaby... ciekawe czy dam rade go zjesc... jak nie to przynajmniej moje dziecko bedzie szczesliwe bo uwielbia te miesko
Jak tak dalej pojdzie to ta ciaza mnie odchudzi... (co przy mojej wadze byloby na plus)
W 1 ciazy bylo tak lajtowo, nic nie bolalo, nic nie smierdzialo az tak jak teraz, nie rzygalam a schudlam w pierwszych misiacach okolo 6 kg, to co bedzie teraz??? Ale moze to i dobrze.
Obiecalam rodzicom i bratu, ze po wizycie (zostana z Miko w tym czasie) pojade po kebaby... ciekawe czy dam rade go zjesc... jak nie to przynajmniej moje dziecko bedzie szczesliwe bo uwielbia te miesko
Acha.... dziekuje wam za cieple slowa.... i moj maz pewnie tez... bo gdyby nie Wy wylalabym swoje zale mu przez smsy i by sie stresowal, ze mi zle... a tak niech spokojnie pracuje a wieczorem mu opowiem przebieg dnia
Kira... moj gin mowi, ze po tym tescie jest sie juz na 50% pewnym co sie urodzi
Poza tym on dziala na zasadzie wykrycia hormonow meskich, ktore wiele kobiet ma w sobie... a jesli zostala juz kobieta matka chlopca to ten poziom wzrasta i wynik jest falszywy.
Gdyby byl sprawdzony i bezbledny to bylby na stanie kazdego gabinetu ginekologicznego haha, a ja juz dawno bym go zrobila
Poza tym on dziala na zasadzie wykrycia hormonow meskich, ktore wiele kobiet ma w sobie... a jesli zostala juz kobieta matka chlopca to ten poziom wzrasta i wynik jest falszywy.
Gdyby byl sprawdzony i bezbledny to bylby na stanie kazdego gabinetu ginekologicznego haha, a ja juz dawno bym go zrobila
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ja jakoś nie wierzę w te testy na płeć :-) dla mnie to naciaganie ludzi
reklama
ja z listopada ;-)
może i ściema z tym testem ale ja zrobiłam, wyszło tak że można zinterpretować i chłopca i dziewczynę, ale u mnie bardziej na chłopca właśnie i tej wersji się trzymam bo chce chłopca (mam już córek) 8.05 mam USG więc może będzie już widać to Wam zweryfikuje ;-)
pozdrawiam.
może i ściema z tym testem ale ja zrobiłam, wyszło tak że można zinterpretować i chłopca i dziewczynę, ale u mnie bardziej na chłopca właśnie i tej wersji się trzymam bo chce chłopca (mam już córek) 8.05 mam USG więc może będzie już widać to Wam zweryfikuje ;-)
pozdrawiam.