reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Smerfetka jesli masz jakies podejrzenia to zglos to odrazu admince ,one przesledza profil danej osoby i beda mialy na nia "oko". w poprzedniej grupie lipcowki 2010 tez pozbywalysmy sie takich ludzi :tak:

Ostatnia edycja:
ja mam nadzieje ze nie o mnie chodzi bo wpadlam tu nagle i siedze i klikam ale dzis akurat mam czas,bo corcia jeszcze w przedszkolu (zaraz sie po nia zbieram ) i wolne mam,jutro natomiast znow do pracy wiec tylko wieczorem czas zostaje. ale jak pisalam taka osobe trzeba zglosic adminowi oni maja czuja dobrego i sie rozprawia lada moment.

cypryda ja mam dowody bo poprosilam kolezanke ktora jest moderatorem innej grupy zeby poradzila mi co zrobic i ona pisala do admina i sprawdzili IP i skad pisze wiec sprawa jest jasna aha i z tego samego IP ma jeszcze inne konto z ktorego tez trolowala .czekam az sama sie przyzna ale pewnie mocna jest tylko jak pisze bzdury o sobie

reklama
Amisia moja data ur to 6.01.1983 a data owu byla 11 sierpnia 2007 mialam 24 lata

Wiec teraz powinnam miec chlopca, tak ? Owu byla 22 marca i mam teraz 31 lat :)

Ostatnia edycja:
Do góry