reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Zwlekłam się z wyrka. Jadę po córkę, bo obiecałam jej, że dziś wcześniej ja zabiorę, ale mam nadzieje, ze juz nie będę haftować!

Co do smaków w ciąży. Ja poprzednio słyszałam, że kwaśne na chłopaka, a słodkie na dziewczynkę. I tak w poprzedniej jadłam ogórki kwaszone na potęgę i mam córkę ;-) Moim zdaniem to nie kwestia smaków, ale gdyby był magiczny sposób, żeby już wiedzieć. Tfu, tfu....

Kuzwa ale dzien, z tego co tu czytam, to wiekszosc haftuje albo jest krotko przed!!!!

a u mnie moj maz haftuje... Hahaha w sumie nic wielkiego na sniadanie nie jedlismy . A moj chlopaczyna hafty ouszczal w kibelku, jest w ciazy ze mna :-)

ja pol dnia zrobilam obiad, zeby nikt go nie zjadl, bo kazdy po katach rzyga!!! Istny cyrk doslownie
brzuch mi wyrzucilo, moj M mowi, no ale ten brzuch to nie od przejedzenia...:cool:
Stanik za maly, tak strasznie mnie bola piersi na dole jakbym miala zastoj mleka
strasznie marudna jestem i do tego poryczalam sie jak synek powiedzial mama spelnij moje zyczenie.... Ale mam z deklem dzis :shocked2:

czesc dziewczyny

kiedys pojawilam sie tutaj na chwile i znow zniklam ale teraz pojawiam sie na dobre :)

jestem Kasia ,mama Majki i Kropka ktory tydzien temu mial 3mm i pieknie bilo juz serduszko :) Termin porodu 23 grudzien

ulenka tak mowia ze slodkie = dziewczynka a kwasne, slone to chlopiec :) ciekawe bo ja teraz nie mam smaka na nic ;)

kirra to nie dobrze , moze jakiegos wirusa m zalapal

Perrie, gin mi zmienił datę z 31 wyliczonego przez komputer na 24, ale sam zanim spytał mnie się o datę OM sam powiedział 'mi wychodzi że to był 20, zgadza się?' :) chociaż mam nadzieję że będę wcześniej rodziła, byłoby super święta w domu spędzać...

Ja ostatnio żyję na pomidorach, pomidorach z ogórkiem świeżym lub kiszonym. Jedyne co mogę przełknąć, na resztę patrzeć nie mogę. Ale tego jem zatrważające ilości :)

reklama
Martus ja tez lubie ostatnio wszystko co pomidorowe i ogorkowe i musi bys posolone.

Do góry