reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry Wszytstkim

Estranea dopiero dopatrzyłam się, że masz synka chyba 4 dni starszego do mojego :-) (nie wiem jak to dokładnie w miesiącach wypada ale tak wynika z suwaczka), mój z 5 marca.

reklama
Czesc dziewczyny :) Ja dzis znow mialam sen o blizniakach. Obsesja jakas czy co??? :D Jade zaraz do Wroclawia po butki ortopedyczne dla mojego misia, wiec pewnie tez sie troche polansujemy po Bielanach :D buzka milego dnia... :)

Hej ;)

W Gdańsku dzis słonecznie ale chlodnawo. Maz na 8 do pracy szedl obudzil mnie jak wychodzil i juz nie moglam zasnac... wczoraj wracajac z grilla spalam w aucie bo juz padalam a potem chwilę sie w domku zdrzemnelam jeszcze ;-) dzis juz piersi bola wiec od razu mi lepiej :D wczoraj wieczorem mdłości to jyz byl drugi dzień wieczorowych mdłości :-) musze cos zrobić na obiad ale brak mi weny... i koniecznie musze nadrobić zaległości w serialach :-D

buziaki przesylam ;**

Ewelinka szczerze Cie podziwiam,że tak wyczekujesz tych uporczywych objawów. Ja każdego dnia, budząc się rano tylko sprawdzam,czy aby na pewno mnie nie mdli itd ;-)

U mnie dzień jak co dzień,a że piątek to męczący,bo muszę sama starszą córkę odebrać ze szkoły i tym sposobem do 16 kursuje w kółko autobusami. Wam oczywiście życzę udanego dnia i poprawy pogody tam,gdzie jest ona nie bardzo :-)

Hej

Ja zaraz wybieram sie polazic do Gdanska i na jakies zakupy;)

Perrie napisalam Ci na priv. Mysle ze juz sobie wyjasnilysmy i jest ok;)

Kara trzymamy dalej &&&&&

Wlasnie wrocilam od pediatry, przepisal mi to samo co estranea Duomox antybiotyka, ale moja gin kazala sie wstrzymac, jakby domowe sposoby nie pomogly, bo jeszcze serca nie widac
Ciesze sie, ze perrie i jagoda sie pogodzily :-) przed nami jeszcze mnostwo wspolnych wrazen, do grudnia daleko :-)
wrrrr pisze chyba 10 raz tego posta, wyrzuce ten laptop rzez okno:angry:

hej w piatek ! dziewczyny co Wy macie za obsesje z tymi objawami przeciez one o niczym nie swiadcza a juz napewno nie o tym czy jest dobrze .
czarna a tego lososia puec w foli aluminiowej czy nie ? nigdy nie jadlam z majonezem wiec sprobuje napewno.dzieki
Milego dnia :)

Dziewczynki kochane, jeśli którejś brakuje objawów ciążowych chętnie się podzielę: nudności, wymioty, senność, bóle głowy i podbrzusza. W pierwszej ciąży poza zgagą pod koniec, nic mi nie było, więc teraz chodzę umęczona :-(
Łososia z majonezem jadłam, pycha :-) Dzisiaj mam wolne od obiadu, bo mi szaszłyki z wczorajszego grilla zostały :-D

reklama
Ja właśnie dzwoniłam do położnej. Chciałam umówić się tak na przyszły tydzień,ale stwierdziła,że skoro już mi leci 9 tc,to musi mnie jeszcze dziś zobaczyć. Idę na 17.30 i powiem Wam,że mam stresa. Ciekawa jestem jak zareaguje na 4 ciążę po 3 cc? Mam nadzieję,że jednak będzie ok ;)

Do góry