reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ewelinka mnie przestały boleć piersi w tej ciąży z dnia na dzień i strasznie mnie to cieszy :) Przestań się stresować i doszukiwać problemów :-) Jestem 4 raz w ciąży i za każdym razem jest inaczej. Najgorzej miałam w I i nikomu nie życzę takiej katorgi :-/

Smerfetka skoro lekarz przepisał,to na pewno jest ok. Oby tylko szybko pomogły :-)

Ulenka piękne wieści! Oby wszystko szło dalej tak dobrze :-)

Ja właśnie jadę z dziećmi do szkoły,a Wam wszystkim życzę miłego dnia!!!

reklama
hej

ja na majoweczke jade pod domki z mezem i coreczka;-)

perrie to na jakim etapie powinien byc Twoj suwaczek? mi stopy tez szybko cierpna, a skad Ty jedziesz, ze masz jeszcze dluga trase przed soba?

kara hop hop odezwij sie

ulenka super ze wszystko ok, u mnie w rodzinie bardzo podobnie byly blizniaki wiec i ja sie tego obawiam, no nic 21 sie dowiem:-D

ewelina piersi wlasnie beda tak pobolewaly raz po raz, wiec tym akurat sie nie martw:tak:

cypryda, noo to masz co sprzatac

lece sie pakowac..postaram sie wpadac w miare mozliwosci, nie wiem czy bedzie tam internet, w razie czego na tel mam

Milego weekendu! odpoczywajcie!

Ewelinko mnie to w pierwszej ciazy wkurzalo, ze nie wiem co u maluszka. Teraz troche mniej. I pamietam, ze pytalam gina czy za pomoca stetoskopu mozna sprawdzic co u dziecka :D

No ja akurat mam problem w druga strone... trafia mnie jak mam myc okna lub scierac wszedzie kurze... Mamy jakies 120mkw. A jeszcze jak mama gorzej sie czuje to sprzatam tez u niej czyli drugie 120 mkw (jeden dom, dwa mieszkania)

Wiec mam gdzie pomiescic dzieci haha :D

uchuchu to u Ciebie może być co rok prorok hahaha ja gdybym miala warunki to juz pewnie gromadka dzieci by tu latala,a tak to juz moja 2 i ostatnia ciąża.

jagoda przypomnij mi jakie dane odnosnie ciazy mam Ci wysłac na PW bo teraz już nieco wiecej wiem i moge podeslac co nie co

Cypryda w późniejszym czasie ponoc detektor tętna plodu mozna kupic ale jak bym źle przylozyla i nie usłyszała bicia serducha to dopiero bylby strach

ja dzis jade do tesciow na grilla ale w sumie nie wiem czy mam na niego ochotę :-p

a dziewczynki wybierzcie sobie nowa moderatorke, bo ja mam za duzo na glowie, zeby sie jeszcze tym denerwowac, a widze, ze niektórym nie pasuje na tym miejscu...

edit: ulenka te dane wyslij do perrie: date porodu, Twoj wiek, plec malenstwa, imie, i rodzenstwo

Ostatnia edycja:
Cypryda w późniejszym czasie ponoc detektor tętna plodu mozna kupic ale jak bym źle przylozyla i nie usłyszała bicia serducha to dopiero bylby strach

ja dzis jade do tesciow na grilla ale w sumie nie wiem czy mam na niego ochotę :-p

już samo siedzenie na samym powietrzu jest bardzo fajne:-) na grilla bym sie przejechala ale tez nie wiem czy jest ochota niby lubie ,ale teraz jakoś tak mnie odrzuca...a zauwazylam ze od jedzenia najbardziej mnie odrzuca gdy jestem mega glodna,to az mnie mdli na sam widok jedzenia i na sama mysl o nim,wtedy musze sie przymuszac.

Ja do tesciow tez nie mam ochoty jechac. Z tesciem praktycznie nie rozmawiam a na tesciowa i meza siostre sie wkur.... wczoraj i nie predko mi przejdzie...

reklama
Do góry