Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jagoda a w czym problem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ula, moja tesciowa jest ok. Ale non stop wyciagaja kase od mojego meza. A on nie po to pracuje za granica zeby sponsorowac innych. Rozumiem podrzucic mamie kilka stow na swieta, lub pozyczyc na jakis czas, ale odkad zaczeli pozyczac trzy lata temu tak do tej pory nie oddali ani zlotowki. I wczoraj tak plakala przez tel tesciowa z meza siostra, ze znow pozycza im 1500 zl. Trafia mnie to. One juz nawet nie dzwonia do mnie w sprawie kasy tylko do niego. Przed swietami dal tesciowej 600 zl, potem zaplacil za jej wizyte u kardiologa, potem zaraz pi swietach siostrze 500 zl i teraz znow 1500. A on ciezko tam pracuje, zeby nasz niepelnosprawny syn mogl miec normalne zycie a one chyba mysla ze maz pieniadze zbiera na drzewie....