reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

A więc droga Jagodo mam nadzieję,że to ostatnie pytanie takiego typu od Ciebie. Ja pow na początku ,że popieram Ciebie tzn.Twoja kandydaturę i zdania nie zmieniam. Widzę,że wiesz o co kaman tutaj i nie boisz sie nami zarządzać.jesteś bezkonfliktowa i bardzo symaptyczna a takiego moderatora potrzebujemy. A więc głowa do góry ,pierś na przód (wkrótce brzuszek:-)) i do roboty moderatorko!!!!:-D

reklama
Jagodka ja również popieram Twoja kandydature ;-)

Cycki chyba sie budza huuura :-D jeszcze musze przyprawic pierś na grilla i jedziemy do tesciow. Od rana nic nie moge zjesc ... w brzuchu burczy a nic jesc nie chce.

Jagoda jasne,że masz być ;-) Wiesz,jest nas tu tyle,że nie dogodzisz każdej z osobna,ale to nie znaczy,że nie nadajesz się na moda. Jest to forum i każdy ma prawo wyrażać swoje opinie,ale tak jak dziewczyny piszą nie musimy się z nimi zgadzać. Ja juz pisałam,że warto liczyć się ze zdaniem innych przy podejmowaniu istotnych decyzji żeby każdy czuł się tutaj swobodnie i wtedy na pewno nikt nic nikomu nie będzie miał za złe ;-) Radzisz sobie super i nawet nie myśl o odejściu. A konflikty zawsze będą i na to już nic się nie poradzi ;-)

Jagoda jasne,że masz być ;-) Wiesz,jest nas tu tyle,że nie dogodzisz każdej z osobna,ale to nie znaczy,że nie nadajesz się na moda. Jest to forum i każdy ma prawo wyrażać swoje opinie,ale tak jak dziewczyny piszą nie musimy się z nimi zgadzać. Ja juz pisałam,że warto liczyć się ze zdaniem innych przy podejmowaniu istotnych decyzji żeby każdy czuł się tutaj swobodnie i wtedy na pewno nikt nic nikomu nie będzie miał za złe ;-) Radzisz sobie super i nawet nie myśl o odejściu. A konflikty zawsze będą i na to już nic się nie poradzi ;-)

Ale o co wogóle poszło bo ją nie w temacie

Nie Madziu, nie o to :)

Zaglądnijcie na blog Perrie.
Moja bajka: Jak miło, że mnie poinformowałaś...

Uważam, że perrie niepotrzebnie się zdenerwowała. Ja bym się cieszyła gdyby pod moją nieobecność ktoś przejął za mnie obowiązki a po powrocie wiadomo, że wykonywałabym to nadal.

Nie złość się perrie, ale uważam, że Jagoda chciała dobrze. Wiedziała, że wyjeżdżasz więc chciała Ci pomóc.

W sumie to się domyślam, że o to chodzi. Bo przecież uwagi Madzi spotkały się z pozytywną odpowiedzią Jagody. Natomiast Jagoda napisała o rezygnacji akurat wtedy jak ten post pojawił się na perrie blogu. Dlatego połączyłam obie sprawy :)

Ostatnia edycja:
Hmm a nie lepiej było w takim razie napisać swoje uwagi tu na forum? Ok. Troszkę rozumiem Perrie. Fakt.Jagodka mogła ją uprzedzić. Na pewno by to pozytywnie odebrała. Z drugiej strony Jagoda chciała dobrze. Nie ładnie tak pisać o kimś "za plecami"....tzn. Ja bym to tak odebrała. O wszystkim można porozmawiać. Forum to nie dyktatura. Ma być rozrywką,ale warto ze sobą rozmawiać. Tak jak piszecie. Za mało się znamy,by się wzajemnie oceniać,ale po co stwarzac takie niedomówienia? Wszystko można zawsze wyjaśnić,ale podstawa,to być szczerym. Mam nadzieję,że nikt się na nikogo nie będzie gniewal,tylko rozmawiajmy ze sobą :-)

reklama
Moim zdaniem jak ktos ma jakis problem z kims czymms niech sie wypowie I tyle Jagoda badz juz tym modem nie robmy burzy w szklance wody mamy jeszcze przed soba tyle czasu to dopiero poczatek :-)mnie to tam rybka tabelki duperelki Kara odezwi sie co I jak bo ja pol nocy spac nie moglam!!!!

Do góry