reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczynki :)) Po roku starań właśnie zobaczyłam dwie kreski na teście :))) dwa dni temu robiłam bete (9500) dziś czekam na kolejny wynik. Jestem 1,5roku po poronieniu dlatgeo boje się podwójnie ale jestem pozytywnie nastawiona. Mam 3letniego synka i z chęcią dołączę do waszej dyskusji :))

Hej dziewczynki :)) Po roku starań właśnie zobaczyłam dwie kreski na teście :))) dwa dni temu robiłam bete (9500) dziś czekam na kolejny wynik. Jestem 1,5roku po poronieniu dlatgeo boje się podwójnie ale jestem pozytywnie nastawiona. Mam 3letniego synka i z chęcią dołączę do waszej dyskusji :)

a jak wasze wyniki beta??? bo jestem ciekawa...robiłyście?? ja czekam czy wynik dużo podskoczy po 48godzinach. za dwie godzinki otrzymam wyniki

a jak wasze wyniki beta??? bo jestem ciekawa...robiłyście?? ja czekam czy wynik dużo podskoczy po 48godzinach. za dwie godzinki otrzymam wyniki
ja jestem po in vitro i u mnie liczy się beta inaczej troszke..mialam podany 3 dobowy zarodek i beta po 11 dniach od transferu wyszła 167..czyli jakby 14 dni po owulacji :) Po 13 dniach od trafsferu czyli 16 dniach od owulacji wyszła 441

k8libby, dobrze to wykalkuluj. Studia od października - termin już na grudzień. Niedługo będziesz się cieszyć przywilejami ciężarówki ;P I dzięki za tippa z amolem na gardło - podziałało!

AniaWroc - mam nadzieję, że szybko wrócisz do siebie i noga nie będzie za długo doskwierać!

perrie - nie miej wyrzutów sumienia. Moim zdaniem prawie każda z nas w ciąży, a zwłaszcza na początku ma podobne myśli. Nawet jeśli długo się o ciążę starała. Tzn,może nie o oddaniu dziecka do adopcji, ale ja tam myślę czy na pewno tego chciałam? jak ja dam radę z dwójką? kiedy w końcu wrócę do pracy? W pierwszej ciąży też miałam takie lęki, a teraz nie wyobrażam sobie świata bez Polki! Cheer up!!! Napisz lepiej jakich języków się uczysz :)

xAnkax trzymam kciuki i mam nadzieję, że z nami zostaniesz!!!

anncka - gratuluję :)))

klaudencja - gratuluję pokaźnej bety!!! Moja beta: 4t3d - 373, 4t5d - 901

Byłam wczoraj na wizycie :))) Jest pęcherzyk, jest minimaciupinki półtoramilimetrowy zarodek, serducha jeszcze niet. Karta ciąży założona :) Następna wizyta za 3 tyg.

Klaudencja - witaj :) A czy Ty czasami nie jesteś listopadówką? Bo jesteś chyba najbardziej zaawansowana z nas z tym 7 tygodniem :)

PolaNegri - Gratulacje!!! Masz jakieś zdjęcie ? :)

Proszzzz bardzo. Oto mój pęcherzyk. Z profilu cały tata ;)

10152434_10201743302486957_1221496124_n.jpg

Załączniki

• 10152434_10201743302486957_1221496124_n.jpg
    10152434_10201743302486957_1221496124_n.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry