reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

:D:D:D Nieeeeee...tata sportowy typ. Jest moim wyrzutem sumienia. Biega, jeździ na nartach. Latem kilka razy w tygodniu do pracy na rowerze 40km w jedną stronę. Tata nie okrąglutki, nie nie :)

reklama
Kochane moja dzisiejsza beta 17981 :) jest nadzieja :)) ja jestem bardziej "zaawansowana" z terminu miesiaczki ale ja mam dluuugie cykle i pozo owolacja dlatego wedlug owulacji termin na grudzien

witam nowe mamuski fajnie ze jest nas coraz więcej :)

klaudencja ja tez mam 3 letniego synka :)

u mnie dzisiaj cieplutkoooo ponad 20 stopni :) synek w przedszkolu a ja wypoczywam te pare chwil :-)

Pola, fajnie, że pomogło. Co prawda, mówią, że to alkohol itp, ale tak śladowe ilości... lepiej raz a dobrze, niż ładowac chemię w nieskończoność, albo sie męczyć i nie wiadomo co się z tego wykluje. U mnie amol zawsze się sprawdza ;) młodemu czasem kilka kropli na pieluszkę dam, powiesze przy łóżeczku jak ma katar, dobrze się oddycha i na następny dzień nie ma śladu, ale mój nie szprycowany, to i infekcje jak są to jeden dzień :)

ja już bety nie robie, za to jestem w szale testó ciążowych... kilka na 1 kwietnia koleżanki wzięły, żeby stany przedzawałowe facetom poorganizować :)

Moje dziecko od 2 dni, śpi od 19.30 do 8.30 - aż mi oczy zgniły :p

Witajcie Grudnióweczki!
Gratuluję Wam II i życzę spokojnych i bezproblemowych kolejnych miesięcy.
Ja jestem mama majówą 2012 i mam nadzieję dołączyć do Waszego zacnego grona juz niebawem.
Pozdrawiam!

Hej Wam dzisiaj :) Witam wszystkie nowe mamuśki :tak:
Dzięki Wam, dziewczyny, za wsparcie :tak:

Pola, ja standardowo od początku edukacji angielskiego, potem doszedł hiszpański, ale go opanowałam raz dwa, więc zaczęłam eksperymentować z włoskim, ale jakoś się ostatnio zmusić nie mogę :sorry:
Klaudencja, mi wyszło 50, potem 120, więc sporo wzrosło. Nie wiem, czy to dobrze, czy nie, ale ta kobieta z przychodni pogratulowała mi od razu ciąży, więc chyba mieszczę się w granicach normy. I tak się dowiedziałam o dziecku :p Ale to było ponad tydzień temu, teraz nie mam pojęcia, jak jest.
Annte, w takim razie trzymam kciuki ;)

PolaNegri mam taką nadzieję, że z Wami zostanę :) Gratuluje ślicznego zdjęcia :) aż miło patrzeć jak rośnie nowe życie ! :)
Przyznam się Wam Dziewczyny, że jestem nowicjuszką w temacie ciąży - dlatego mam do Was uprzejme zapytanie, czy możecie mi coś doradzić....Termin spodziewanej brzydalichy jest na 11.04...czy jest sens robić bete np. w poniedziałek?
Robiłam dziś sikańca, ale wynik negatywny...sądze, że to za wcześnie było, dlatego więrzę w to, że to była główna przyczyna brzydkiej 1 kreski...ale nie mogłam się powstrzymać :) Wiecie jak to jest ;-)

xAnkaX - a jak długie masz cykle i kiedy mniej więcej była owulacja? Betę można zrobić już 10dpo i wtedy wynik powinien już być wiarygodny. Sikaniec mógł jeszcze nie wyjść wg mnie.

reklama
anncka i tu się pojawiają schody bo moje cykle są dość nieregularne...wahają się miedzy 26-28. Nie znam swojego organizmu, aby jednoznacznie określić owu. Wg. obliczeń to jest 12 dpo.

Do góry