reklama
klaudencja
Fanka BB :)
Kochane moja dzisiejsza beta 17981 jest nadzieja ) ja jestem bardziej "zaawansowana" z terminu miesiaczki ale ja mam dluuugie cykle i pozo owolacja dlatego wedlug owulacji termin na grudzien
Pola, fajnie, że pomogło. Co prawda, mówią, że to alkohol itp, ale tak śladowe ilości... lepiej raz a dobrze, niż ładowac chemię w nieskończoność, albo sie męczyć i nie wiadomo co się z tego wykluje. U mnie amol zawsze się sprawdza młodemu czasem kilka kropli na pieluszkę dam, powiesze przy łóżeczku jak ma katar, dobrze się oddycha i na następny dzień nie ma śladu, ale mój nie szprycowany, to i infekcje jak są to jeden dzień
ja już bety nie robie, za to jestem w szale testó ciążowych... kilka na 1 kwietnia koleżanki wzięły, żeby stany przedzawałowe facetom poorganizować
Moje dziecko od 2 dni, śpi od 19.30 do 8.30 - aż mi oczy zgniły
ja już bety nie robie, za to jestem w szale testó ciążowych... kilka na 1 kwietnia koleżanki wzięły, żeby stany przedzawałowe facetom poorganizować
Moje dziecko od 2 dni, śpi od 19.30 do 8.30 - aż mi oczy zgniły
K
konto usuniete.
Gość
beata:
data porodu, Twój nick i wiek, dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona
data porodu, Twój nick i wiek, dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona
K
konto usuniete.
Gość
Hej Wam dzisiaj Witam wszystkie nowe mamuśki
Dzięki Wam, dziewczyny, za wsparcie
Pola, ja standardowo od początku edukacji angielskiego, potem doszedł hiszpański, ale go opanowałam raz dwa, więc zaczęłam eksperymentować z włoskim, ale jakoś się ostatnio zmusić nie mogę
Klaudencja, mi wyszło 50, potem 120, więc sporo wzrosło. Nie wiem, czy to dobrze, czy nie, ale ta kobieta z przychodni pogratulowała mi od razu ciąży, więc chyba mieszczę się w granicach normy. I tak się dowiedziałam o dziecku Ale to było ponad tydzień temu, teraz nie mam pojęcia, jak jest.
Annte, w takim razie trzymam kciuki
Dzięki Wam, dziewczyny, za wsparcie
Pola, ja standardowo od początku edukacji angielskiego, potem doszedł hiszpański, ale go opanowałam raz dwa, więc zaczęłam eksperymentować z włoskim, ale jakoś się ostatnio zmusić nie mogę
Klaudencja, mi wyszło 50, potem 120, więc sporo wzrosło. Nie wiem, czy to dobrze, czy nie, ale ta kobieta z przychodni pogratulowała mi od razu ciąży, więc chyba mieszczę się w granicach normy. I tak się dowiedziałam o dziecku Ale to było ponad tydzień temu, teraz nie mam pojęcia, jak jest.
Annte, w takim razie trzymam kciuki
PolaNegri mam taką nadzieję, że z Wami zostanę Gratuluje ślicznego zdjęcia aż miło patrzeć jak rośnie nowe życie !
Przyznam się Wam Dziewczyny, że jestem nowicjuszką w temacie ciąży - dlatego mam do Was uprzejme zapytanie, czy możecie mi coś doradzić....Termin spodziewanej brzydalichy jest na 11.04...czy jest sens robić bete np. w poniedziałek?
Robiłam dziś sikańca, ale wynik negatywny...sądze, że to za wcześnie było, dlatego więrzę w to, że to była główna przyczyna brzydkiej 1 kreski...ale nie mogłam się powstrzymać Wiecie jak to jest ;-)
Przyznam się Wam Dziewczyny, że jestem nowicjuszką w temacie ciąży - dlatego mam do Was uprzejme zapytanie, czy możecie mi coś doradzić....Termin spodziewanej brzydalichy jest na 11.04...czy jest sens robić bete np. w poniedziałek?
Robiłam dziś sikańca, ale wynik negatywny...sądze, że to za wcześnie było, dlatego więrzę w to, że to była główna przyczyna brzydkiej 1 kreski...ale nie mogłam się powstrzymać Wiecie jak to jest ;-)
reklama