reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
Smerfetka, już Cię przenoszę :tak:

Cypryda, utul też synka ode mnie :tak:

Kibby, specjalistką nie jestem, ale na moje oko to wysoko :tak: Super, gratuluję! :-D To widzę, że już my trzy mamy jutro lekarza :-) Trzymam kciuki, żebyś zobaczyła swoją dzidzię na monitorze :tak:

Martuś, trzymam kciuki, żeby się obydwoje ogarnęli i to jak najszybciej :-D

Jagoda, ok :-p Z tym, że ja wyjeżdżam w najbliższy poniedziałek i nie będzie mnie do mniej więcej do końca tych ważniejszych matur, tj. 9. maja, to jest jakiś problem? :sorry::confused: Będę się oczywiście logować miarę w możliwości i nadzorować listę, ale będzie to zdecydowanie rzadziej niż dotychczas :sorry:

Magda, ja też miewam głupawe sny :-D Twój musiał być przesłodki :tak:

Smerfetka, Magda, no jak są te ciąże urojone (u ludzi :-p) gdzie są objawy i wszystko, brzuch nawet rośnie, to wszystko jest możliwe. Ale moim zdaniem to są jakieś dziesiętne procentów, także bardzo rzadko :tak: Nie straszmy Kibby, bo z nią na pewno jest wszystko dobrze :-D

Tu jest ten artykuł, co o nim wspomniałam kilka postów temu, gdyby kogoś zainteresowało :-p: Married lesbian trio from Massachusetts expecting first child together - NY Daily News

reklama
Ja już po wizycie :-) maluch ma 1,53cm i ładnie bije mu serducho :-) a jak tam u reszty wizytujacych? Ewelinka?

Jestem i ja. Dziś wg owu i usg 6 tydz 2 dz. Maluszek ma 5 mm i pieknie bijące serduszko. Jestem taka szczęśliwa. Kolejna wizyta 8 maja :-)
dziewczyny bardzo ,bardzo gratuluję. Jestem z Waszych dziecinek bardzo zadowolona:-) a teraz nie martwcie się już bo same widzicie .że nie ma czym.

Ja za to zaczynam się denerwować bo moja wizyta dopiero 5maja a ja bym chciala juz wczesniej. Pow mi Ewelinka 6t to Ci wychodzi z OM?

Do góry