reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Smerfetka, już Cię przenoszę :tak:

Cypryda, utul też synka ode mnie :tak:

Kibby, specjalistką nie jestem, ale na moje oko to wysoko :tak: Super, gratuluję! :-D To widzę, że już my trzy mamy jutro lekarza :-) Trzymam kciuki, żebyś zobaczyła swoją dzidzię na monitorze :tak:

Martuś, trzymam kciuki, żeby się obydwoje ogarnęli i to jak najszybciej :-D

Jagoda, ok :-p Z tym, że ja wyjeżdżam w najbliższy poniedziałek i nie będzie mnie do mniej więcej do końca tych ważniejszych matur, tj. 9. maja, to jest jakiś problem? :sorry::confused: Będę się oczywiście logować miarę w możliwości i nadzorować listę, ale będzie to zdecydowanie rzadziej niż dotychczas :sorry:

Magda, ja też miewam głupawe sny :-D Twój musiał być przesłodki :tak:

Smerfetka, Magda, no jak są te ciąże urojone (u ludzi :-p) gdzie są objawy i wszystko, brzuch nawet rośnie, to wszystko jest możliwe. Ale moim zdaniem to są jakieś dziesiętne procentów, także bardzo rzadko :tak: Nie straszmy Kibby, bo z nią na pewno jest wszystko dobrze :-D

Tu jest ten artykuł, co o nim wspomniałam kilka postów temu, gdyby kogoś zainteresowało :-p: Married lesbian trio from Massachusetts expecting first child together - NY Daily News

reklama
Ja już po wizycie :-) maluch ma 1,53cm i ładnie bije mu serducho :-) a jak tam u reszty wizytujacych? Ewelinka?

Jestem i ja. Dziś wg owu i usg 6 tydz 2 dz. Maluszek ma 5 mm i pieknie bijące serduszko. Jestem taka szczęśliwa. Kolejna wizyta 8 maja :-)
dziewczyny bardzo ,bardzo gratuluję. Jestem z Waszych dziecinek bardzo zadowolona:-) a teraz nie martwcie się już bo same widzicie .że nie ma czym.

Ja za to zaczynam się denerwować bo moja wizyta dopiero 5maja a ja bym chciala juz wczesniej. Pow mi Ewelinka 6t to Ci wychodzi z OM?

Do góry