reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
No ja dzis tez widzialam serduszko. Więc Ulu jezeli nie przesunęła Ci sie owu to powinnas zobaczyc serduszko choc mam znajoma ktora dopiero w 8 tyg miala szczęście oglądać serducho. To bardzo indywidualna sprawa :-)

Ewelinka, Anncka, serdecznie gratuluję! :-D:tak: Tak bardzo wyczekiwana dzidzia - życzę Wam szczęśliwego macierzyństwa :-)

Uleńka, podobno można zauważyć serduszko od szóstego tygodnia, więc jest to prawdopodobne :tak:

Eli, a co się stało? :shocked2::confused:

Witajcie, można sie dopisać?:-)

Jak widać mam już dwójkę łobuzów no i trzecie maleństwo w brzuszku (muszę wstawić suwaczek jak znajdę chwilkę )

Eli80 witam koleżankę z mojego rodzinnego miasteczka;-)

Witaj, Marta :-) Gratulacje! :-D Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę :-) Spóźnione życzenia dla synka, no i widzę, że córeczce też zaraz będę składać :tak:

Gratulacje Marta :)

Ja już po wizycie - lekarz stwierdził 5 tydzień 1 dzień, termin zmienił na 24.12 :D Krew pobrana na betę, w poniedziałek jeszcze raz przyjść na pobranie żeby sprawdzić czy prawidłowo wzrasta.
I tak jak bardzo lubię tego lekarza tak pielęgniarka, która pracuje w recepcji i pobiera krew... Jakby za karę była, koszmarna

reklama
Martuś, super, wielkie gratulacje :-) Już Cię przenoszę na naszej liście. Pomyśl sobie tak: lepiej, żeby pielęgniarka była okropna, niżeli lekarz :-p

Rozmawiałam wcześniej ze znajomą rodziny, która rezyduje w Hiszpanii. Powiedziała, że jakbym się przeprowadzała, to ona mnie wspiera, także jestem dobrej myśli :happy2:

Do góry