reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
k8libby do jutra szybko zleci a my wszystkie bedziemy trzymac kciuki to musowo bedzie dobrze
Jutro wizyta i usg.
Czyli nie możliwe, że ciąża obumarła tydzień temu?
Hormon nadal może się utrzymywać we krwi nawet jeśli ciąża jest martwa, ale nie ma co o tym myśleć. My nie jesteśmy wyrocznią ani lekarzem specjalistą. Jutro wszystko się wyjaśni i na pewno będzie wszystko dobrze!!!!! Trzymam mocno za Was &&&&&&&&
Smerfetka*
k8libby u mnie w poprzedniej ciazy wszystko bylo ok beta przyrastala , ale niestety nie bylo serduszka i w 9 tc poronilam i wtedy zaczela spadac beta , nie chce Cie martwic bo u Ciebie tak byc nie musi i napewno nie bedzie .staraj sie myslec pozytywnie , glowa do gory
Noo, tylko wg wyroku dr sprzed tygodnia, ciąża obumarła na dzień dzisiejszy ponad tydzień temu. Więc logicznie patrząc, wg ostatniej miesiączki mam 7-8 tydzień, to jeśli ciąża obumarła ponad tydzień temu, beta powinna się zatrzymać na poziomie 5-6 tygodnia. Jak poroniłam za pierwszym razem to beta drastycznie spadła w ciągu kilku godzin.
Magda Singh
Jutro wizyta i usg.
Czyli nie możliwe, że ciąża obumarła tydzień temu?
Super beta. Matka zawsze czuje dobrze. Trzymam kciuki za usg.
Magda Singh
No ale dziewczyny jeśli by byla tragedia to cży dziewczyna czuła się jak w ciąży włącznie z wymiotami? Z tego co wiem wszystko mija a u k8libby tak nie jest.
Magda Singh
A ja miałam tak głupi sen że sama z siebie śmiałam się jak wstałam. Śniło mi się że miałam usg w domu i jak sobie zrobiłam to dzidzia śmiała się do mnie i michała. Hahaha
reklama
Smerfetka*
Magda wymioty naprawde o niczym nie swiadcza zreszta jak i inne objawy to mowi kazdy dobry gin , nasz mozg zbudowany jest tak ze potrawi wywolac objawy ciazowe mimo ze ciazy niebylo .