reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

My jesteśmy świadkiem tego codziennie. U naszego synka. Gdy miał dwa latka potrafił nawet powiedzieć połączone dwa wyrazy typu mama chodź co przy dziecku z niedosłuchem jest na prawdę fajnym poziomem. Teraz nie mówi nic i choroba postępuje. Nie ma leczenia ponieważ na ultrarzadkie choroby metaboliczne rzadko jest wynaleziony lek.
Widzimy jak następuje regres. Kiedyś uwielbiał schody ruchome dziś się ich boi bo ma lęk przestrzeni i wysokości (nabyty).
Miko jest obecnie na etapie może dziecka rocznego.

tak bardzo bym chciala teraz przytulić i jego i Ciebie...

reklama
Perrie, immunoglogulinę otrzymałam po pierwszym porodzie, bo Miko ma krew po ojcu :) A teraz zawsze może być tak, że kolejne dziecko będzie miało moją krew i też będzie w porządku :D

Uleńko przytulę go za Ciebie :) On uwielbia przytulanki :)

Ja jestem z konfliktu serologicznego. Jestem najstarsza.
Mam krew po tacie, tak samo jak brat. Mieliśmy syndrom Ladda + kilka innych problemów układu pokarmowego (skręt, zatkanie jelit).
Siostra ma krew po mamie - zdrowa jak ryba, choć teraz sama może mieć konflikt! Będzie szukać najwyżej chłopa z - ;)
Jestem po 3 operacjach za noworodka. 4 w wieku 4 lat.

Teraz już jest dobrze, choć blizna na brzuchu pozostała (nacięcie głębokie, bo 3 razy w tym samym miejscu), stąd obawy przed ciążą czy brzuch wytrzyma i się naciągnie, ale na razie nie jest źle...
Cypryda, życzę Ci aby dziecko odziedziczyło krew po Tobie ;-)

Ostatnia edycja:
uffff jjestem mistrz oprzeczytalam wszystkie zalegle posty ;)

czarna gratulacje udanej wizyty i dzidzia piekna :)

cypryda jest mi strasznie przykro z powodu choroby synka , ehh to zycie jest tak nie sprawiedliwe za co msza nacierpiec sie te biedne dzieci :(

perrie u mnie zmienil sie termin porodu z 9/12 na 7/12 nie wiem czy bedziesz zmieniac na liscie czy zostanie jak jest.

Pisalyscie o szczepieniach , u nas w Belgii sa wszystkie szczepienia darmowe i obowiazkowe . nie stawisz sie z dzieckiem na szczepienie to dostajesz wezwanie jak to nie pomoze to przychodzi policja z wezwaniem a jak to nie pomoze to z nakazem doprowadzenia ,

Lece do lozeczka bo oczy same mi sie zamykaja, od jutra bede na bierzaco. SPOKOJNEJ NOCY !

aha mialam pytac , czy to ktoras z Was zakladala g na fb i czy tam jestescie ?

Ostatnia edycja:
Smerfetka to tak jak u mnie nie mam zbytniego wyboru jesli chodzi o szczepienia owszem moge nie zrobic ale wtedy do przedszkola nie wezma... Ps. Mam siostre i brata w Belgii:)

Ktos pisal ze jest jakas grupa na fb ale to chyba zadna z nas nie zakladala nie wiem mnie przynajmniej tam nie ma :p

reklama
perrie myślę, że to dobry pomysł, żebyś na razie sama przejęła obowiązki moderatora a jak się lepiej rozpatrzycie w sytuacji to może ktoś zgłosi się do pomocy. Nie ma obowiązku posiadania dwóch moderatorów wewnętrznych.
Ja np. od lat jestem jedynym moderatorem na maju 2005.

Do góry