R
Różyczkowa
Gość
holle nie ma w rossmanie, nawet nie wiem w jakim sklepie jej szukać, u mnie nigdzie jej nie ma, zostaje zamówić przez net
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałabyś wziąć 2-3g zwykłej manny na 100ml posiłku. Ja kupowałam mannę Kupiec i tak robiłam.Rozyczkowa, nasz Olus lubi byc na rekach. Jest juz dosc ciezki, wiec nosic to nie nosimy bardzo duzo, ale czesto Go przytulamy. Tak jak mowi Lazy, kazde dziecko inne jest i co innego potrzebuje;-)
Lazy, serio taka zwykla kaszke ze sklepu? I nie zaszkodzi? Ja nie wiem, moze inne dawki sa w tych dzieciecych. Moze to glupie pytanie, ale wszedzie wyczytalam, ze kaszki to tylko te dla niemowlat itd.