R
Różyczkowa
Gość
dziuneczka mam dwie butelki,myślę, że to wystarczająca ilość,myję na bieżąco i styka. Te co mam są o pojemności 260ml i aktualnie nie mam w planie kupować większych, pamiętam, że starszy syn zjadał mi max 220-230ml w pewnym momencie, a jak miał 9msc w ogóle odrzucił butelkę, więc na tą chwilę jak nie wiem jak będzie nam przebiegać to dalsze karmienie zostanę przy tych co mam. Mam też niby dwie o pojemności 125ml ale z nich to korzystałam chyba tylko w pierwszym miesiącu, może z czasem przydadzą się do jakiegoś picia, ale w tej chwili to tyle, że są.
No dobra dziewczyny to ja się już nie chwalę tu mega spaniem mojego synusia bo już dwie noce z rzędu obudził mi się dwa razy, tj ok 1 i ok 4. Nie wiem co on taki głodny...A na noc wypił 175ml,potem o tej 1 też 160ml...skok czy co..., ale dla odmiany chwalę się, że od kilku dni chłopaczek obraca się na bok, a wczoraj pierwszy raz zrobił obrót na brzuszek
Dobra,uciekam na kawkę, miłej soboty Wam życzę
No dobra dziewczyny to ja się już nie chwalę tu mega spaniem mojego synusia bo już dwie noce z rzędu obudził mi się dwa razy, tj ok 1 i ok 4. Nie wiem co on taki głodny...A na noc wypił 175ml,potem o tej 1 też 160ml...skok czy co..., ale dla odmiany chwalę się, że od kilku dni chłopaczek obraca się na bok, a wczoraj pierwszy raz zrobił obrót na brzuszek
Dobra,uciekam na kawkę, miłej soboty Wam życzę