reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2011

reklama
Przepraszam, ze post pod postem ale po edycji nie zapisuje posta :(
Maxwel do Sosnowca z Zabrza mamy 40 minut :) Może się zmobilizujemy? :)

mla prawie trafilas w 10tke a jest to kryzys lat 50! pomysl na prezent super :-D Myslalam tez, zeby znalezc gdzies plastikowy/zabawkowy rolex wlasnie taki sportowy i wlozyc mu w pudelko :-D Tylko za cholerke nie wiem gdzie takie cos znalezc :baffled:

Ostatnia edycja:
izi najlepszego dla Nadii nawet nie zauważyłam że nasze dzieciaki o równy miesiąc różnicy mają:-D:-D:-D

witam,
u nas słoneczko ale Ozik znów daje popalić po 2,5 tyg przerwie znów płacz i prężenie się zaczeło do tego wysypane poliki i szyjka to chyba jednak jakaś alergia...??? do tego jak przestałam karmić cycusiem to problemy z kupką a na mm kupki powinny być min raz dziennie u nas już 3 dień i widzę że się męczy, niby ok gorączki brak a płacze i żali się oj biedulek
czy wy też macie takie akcje co jakiś czas!!!!!!!!!!! płacze marudzenia a póżniej suuper !!!!!!!!!!
niby jestem mamą drugi raz ale serio czyba nawet przy piątce bym tego wszystkiego nie pojeła:no::no::no:

Sosnowiczanka dziś to samo powiedziałam jak wstałam kiedy ja się wyśpię????? a M na to że po śmierci, no to wolę chodzić śnięta:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

My sobie pospaliśmy prawie do 9 z jedną małą przerwą gdy mój syn zaczął gadać o 5 rano w łóżeczku leżąc na brzuszku, ale wzięłam go do siebie bo M już pojechał do pracy i nie upłynęło 5 min a Maciuś spał :-)
Niunio dzisiaj nadal ma lekki stan podgorączkowy 37,5 dałam mu syropek i teraz śpi a ja mam chwileczkę dla siebie. Miałam nadzieję że dzisiaj Maciuś nie będzie miał gorączki i dam radę z nim wyjść do sklepu a tu trzeba drugi dzień siedzieć w domu ale zdrowie malutkiego najważniejsze .

łysa no to świetny prezent sobie wymyślił szwagier, powodzenia w poszukiwaniach zabawkowego :-)

izi najlepszego dla najmłodszej grudniowej księżniczki :-)

Do góry