reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Przepraszam, ze post pod postem ale po edycji nie zapisuje posta :(
Maxwel do Sosnowca z Zabrza mamy 40 minut :) Może się zmobilizujemy? :)

mla prawie trafilas w 10tke a jest to kryzys lat 50! pomysl na prezent super :-D Myslalam tez, zeby znalezc gdzies plastikowy/zabawkowy rolex wlasnie taki sportowy i wlozyc mu w pudelko :-D Tylko za cholerke nie wiem gdzie takie cos znalezc :baffled:

Ostatnia edycja:
izi najlepszego dla Nadii nawet nie zauważyłam że nasze dzieciaki o równy miesiąc różnicy mają:-D:-D:-D

witam,
u nas słoneczko ale Ozik znów daje popalić po 2,5 tyg przerwie znów płacz i prężenie się zaczeło do tego wysypane poliki i szyjka to chyba jednak jakaś alergia...??? do tego jak przestałam karmić cycusiem to problemy z kupką a na mm kupki powinny być min raz dziennie u nas już 3 dień i widzę że się męczy, niby ok gorączki brak a płacze i żali się oj biedulek
czy wy też macie takie akcje co jakiś czas!!!!!!!!!!! płacze marudzenia a póżniej suuper !!!!!!!!!!
niby jestem mamą drugi raz ale serio czyba nawet przy piątce bym tego wszystkiego nie pojeła:no::no::no:

Sosnowiczanka dziś to samo powiedziałam jak wstałam kiedy ja się wyśpię????? a M na to że po śmierci, no to wolę chodzić śnięta:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

My sobie pospaliśmy prawie do 9 z jedną małą przerwą gdy mój syn zaczął gadać o 5 rano w łóżeczku leżąc na brzuszku, ale wzięłam go do siebie bo M już pojechał do pracy i nie upłynęło 5 min a Maciuś spał :-)
Niunio dzisiaj nadal ma lekki stan podgorączkowy 37,5 dałam mu syropek i teraz śpi a ja mam chwileczkę dla siebie. Miałam nadzieję że dzisiaj Maciuś nie będzie miał gorączki i dam radę z nim wyjść do sklepu a tu trzeba drugi dzień siedzieć w domu ale zdrowie malutkiego najważniejsze .

łysa no to świetny prezent sobie wymyślił szwagier, powodzenia w poszukiwaniach zabawkowego :-)

izi najlepszego dla najmłodszej grudniowej księżniczki :-)

Do góry