reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny

Proszę o modlitwę,trzymanie kciuków, i wsparcie mojej Oleńki myslami,
Niedawno mala miala napad podobny do padaczki ktory nagralam kamera, który neurolog okresliła jako dziwny i dla pewności dała skierowanie na EEG, ktory mialam zrobic w ciagu miesiąca a wczesniej obserwowac malą
Myslalam ze juz sie nie powtorzy, niestety napady sie powtarzaja a dzisiaj byl apogeum,
Badania mamy przyspieszone i juz jutro o 15, a wyniki będą w czwartek.
Bardzo sie boje ze to zespol westa,jestem kompletnie tym załamana

reklama
Qrde mały był jakiś rozpalony mierzyłam temp i raz 38.4 rozebrałam go i za troszkę miał 37.6 jest i się bawi już nie skrzeczy nie wiem czy to tak na ząbki czy co.

łysa ja już jakiś czas temu zakupiłam gacie po cycki i ubieram jak chcę jakoś wyglądać :biggrin2:

aga oby to nie było nic poważnego, trzymam kciuki i daj znać jak będziesz mieć wyniki co z Oleńką.

AGA ojejku trzymam kciuki by to jednak nie było nic poważnego, biedna mała. Trzymajcie się.

MARI czy ten wynik oznacza ciążę??

Ostatnia edycja:
Nie sposób Was nadrobić!

Kota ja też chciałam gotować i gotowałam pierwsze 2 tygodnie – zamykał buzię i nie chciał absolutnie mojego jedzenia, słoiczek zaakceptował od razu! Myślę że to sprawa konsystencji – lepsza jest ta słoiczkowa niż moja

U nas z piciem jest ogromny problem! Krzys nie chce pić kompletnie nic! Woda, soczki rozcieńczone, nierozcieńczone, jabłuszkowe, marchewkowe, gruszkowe, herbatki- nic! A lekarz każe dopajać….

Ale macie temat… dentysta sadysta koszmar! Mam tak słabe zęby że chodze na okrągło! do dentysty! Na 30ści parę zębów ma z 40 plomb, jeden wyrwany, jedna resekcja, a po ciązy w lutym zrobiłm przegląd, 2 zęby naprawione i kolejna wizyta w sierpniu – uufff!

Tofika, ciesze się że to tylko refleks!

Aga jestem z Toba i Oleńką sercem! Będzie dobrze

Aga trzymam kciuki zeby bylo ok! Zdrówka dla Olenki. Trzymaj sie kochana.

Dorotar
jak wypelnic wniosek to ci nie powiem bo z tego nie korzystałam, ale mysle ze jesli rozsadnie bys gospodarowala pieniedzmi to te 20 tys na poczatek powinno wystarczyc. Tym bardziej ze na razie mozesz miec jedno stanowisko pracy a dopiero jak zaklad zacznie ci przynosic zyski to mozesz go rozbudowac.

reklama
Do góry