reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Dorotar co do dotacji z PUP to jakbyś coś więcej chciała wiedzieć to pisz, mam "wtyczkę" w PUPie (haha ale to zabrzmiało).
sama też z tej dotacji korzystałam...

INKA ale się uśmiałam, aż oplułam monitor, wtyczka w PUPie. Co do pytań to u siebie mogę iść, chodzi mi ogólnie o wniosek, trzeba go wypełnić ja zielona a zresztą cały czas się zastanawiam czy dałabym radę z własnym interesem, rok trzeba się utrzymać, żeby nie zwracać dotacji. A zresztą biorąc dotację we wnosku trzeba podać i udokumentować tzw. żyranta która ma minimum 1800zł chyba netto, już dobrze nie pamiętam. A tu ciężko, chyba pozostaje mi szukać idealnej pracy:szok:

Aga- trzymam za was kciuki..

A u nas maruda na porzadku dziennym ,raz sie smieje a raz placze:eek:i wez tu czlowieku zgaduj co maluchowi dolega:confused2:
Milva- twoje dziecie juz siedzi w wózeczku? moje sie jeszcze denerwuje gdy mu tak ustawiam oparcie:sorry:

Dorotar- ja bede szukac chyba od wrzesnia choc nie wiem jak to pogodzic z praca M ...on ma nocki a ja bym w pracowala ,złobek odpada niania takze (kasa) a nie mamy z kim zostawic malego no nic bede musiala cos znalesc choc na 3/4:-(bardzo czesto szukalam pracy na gumtree moze cos znajdziesz ze swojego powiatu.

Mały wykompany najedzony a mama sie szykuje "Na wspólna:)":-)

Ostatnia edycja:
aga oczywiście pomodlę się za was trzymajcie się i czekamy na dobre wieści

bardzo dziękuję za życzenia

dziś zauważyłam u małego małą ciemniejszą plamkę na kolanie taką 1,5 cm na 1 cm to chyba znamie albo myszka pokaże jeszcz to pediatrze ale trzeba się mocno wpatrzeć bo jest niewiele ciemniejsza od skóry?????

Phelania- Bartek nie poleży w wózku , on w ogóle w wózku nie bywa, siedzi max 5-10 minut jak ma dobry dzień;-)On nogi zakłada na to oparcie z przodu i w takiej pozycji sobie pół siedzi, pół leży.

Tz zrobił kolację na ciepło, właśnie się piecze w piekarniku, już mi ślinka cieknie-nie wiem co to..niespodzianka:cool2:Bartek śpi na noc już.

Sosnowiczanka, xasienka- Wszystkiego naj naj !!!
Rojku, Lysa- gratuluję wyczynu !
Żabciu- my nie robiliśmy dodatkowych podziękowań tylko takie słowne każdemu na pożegnanie
Dorotar- to super że wywalczyłaś to przedszkole
Tofika- to super wieści !
Gosia- Spełnienia marzeń !
Aga- wesprę duchowo, trzymajcie się
Milva- smacznego no i przespanej nocki ! :)

Ja do dentystki ide w środę ale tym razem się nie boję bo obiecała że boleć nie będzie. Musiałam robić rtg i wyszło że te 2 zęby akurat martwe i na nie ma założyć jakieś ćwieki czy coś

reklama
Dziewczyny poczytałam o tym zespole Westa i jestem przerazona...Młody czasem lezac na macie bierze łapki do tyłu jakby sie czegos wystraszył,czasem jak go poloze na przewijaku to rozklada łapki rece jakby cos lapał:szok:wasze tez tak maja?Typowy odruch MORO..to juz chyba powinno przejsc?

Do góry