reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia to wszystkiego dobrego :) 100 lat:)

Asienka
bardzo sie ciesze ze rehabilitacja Michasia przyniosla efekty, bedzie dobrze, zobaczysz:)

A co do dentyty to ja znieczulenia nie bior, bo igly boje sie bardziej niz dentysty... No chyba ze chodzi o lczenie kanalowe to juz cos innego:eek:

reklama
Mła, na pewno jest to kilka dobrych tysiaków, zaleznie od tego jak długo się nosi, jaki aparat, jaki koszt wizyty itd. Ja nosiłam zwykły, najzwyklejszy metalowy, na górnym i na dolnym łuku przez rok, dosyć szybko mi się zęby wyprostowały. Dojeżdżałam do Krakowa, gdyż jak zakładałam aparat to jeszcze mieszkałam w Krk, później się przeprowadziliśmy, a zależało mi na konkretnej pani doktor, chciałam, żeby ona do końca zajmowała się moim zgryzem, więc dochodził koszt dojazdów raz w miesiącu. A chodziłam TU (jest cennik, można orientacyjnie zerknąć, ale wiadomo, że w większych miastach jest drożej)

Gosia, spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego!!! :***

Czesc dziewczyny. U nas ciągle czasu brak. Prawie cały czas remontujemy dom, który dostane w darowiźnie. Za około miesiąc jak tata będzie miał urlop idziemy sporządzić akt notarialny i przeszło 2 tys. wyleci z portfela.

Tak się cieszę, że będziemy sami mieszkać i w końcu wyprowadzę się od tej czarownicy (czyt. teściowa).
Mamy bardzo dużo sprzątania i roboty w tym domu, ale marzenia o przeprowadzce w tym roku przypuszczam, że będą jak najbardziej realne.
Nie wyremontujemy wszystkiego na cycuś glancuś, ale zrobimy tak, aby można było po ludzku mieszkać i nie marznąć w zimie w tyłek.:-)

Dla wszystkich jubilatów dużo zdrówka ;-)
Nasza Karolcia w sobotę skończyła dopiero 4 miesiące, a tu są już dzieciaczki o miesiąc starsze :-D

Zmykam, bo niunia nudzi się :-)

Pa:-)

Gosia wszystkiego najlepszego :-)

asienka super że rehabilitacja Michałka daje efekty :-)

No dywan uprany zmotywowałam się :-) A mój syn znowu od godziny śpi, wstał pobawił się zjadł i zaraz usnął czyli godzinę po spaniu.
Gadam teraz z koleżanką i Ona mi mówi że jej synek ma 7 mies i je wszystko włącznie z parówką ... jestem troszeczkę w szoku no i czy nie za wcześnie na parówę u takiego maluszka.

Ja wrocilam z zakupow i czekamy na A. bo dzisiaj wraca szybciej z pracy, musimy pare czesci do auta zakupic. Zaczelo nam sie wutko sypac i sporo do robienia, ale to na raty sie zrobi- co tydzien cos.

Karkoweczka w piekarniku, ziemniaki obrane, buraczki zrobione i nawet ciaskta robie:) te na ktore przepis podala MŁA :) kule juz w lodowce- narazie piekarnik zajety:)

Lena spi w wozku, wiec mialam czas na bb:)

Kurde juz sie boje, na mysl ze pracy nie mam:(

Ostatnia edycja:
gosia sto lat!!! Obys nastepne 32 lata wygladala jak osiemnastka! ;-) Dla Oziego rowniez zyczenia, w razie gdyby mnie wywialo jutro ;-)

A ja zapycham sie chalwa....kurde, jutro skocze kupic sobie gacie pod cycki zeby brzuszysko na chrzciny wciagnely :-D

Kota, podcięlaś mi skrzydła ;P Nie mam chwilowo zbędnych kilku tysięcy ;)

2701, to już bliżej, niż dalej, a na cycuś-glancś kiedyś też będzie :)

Nikuss, Ty pracowita pszczółko! :D Daj znać, jak Ci smakują ciastka :)
Co do auta, to dopiero mi wypłynęło 150 zł na wymianę oleju i musiałam jeszcze nabić klimę, ale pojechałam do warsztatu przyjaciela mojego brata i zamiast 150-200 zł zapłaciłam... 40 zł. Ufff :)

Żabcia, jak słyszę o takich "dietach" to mi się smutno robi. Skutki mogą być odczuwalne dopiero za jakiś czas i wtedy wszyscy będą się głowić, dlaczego mały ma chorą wątrobę lub coś w tym stylu :(

Mła ja te ciasta robilam juz nie raz i sa to najlepsze ciastka domowej roboty jakie kiedykolwiek jadlam, mnie i mojej rodzinie bardzo smakuja. Mama czesto pyta kiedy robie cisteczka ;D

Venus mam apilakację na iPhonie ale po ostatniej ich aktualizacji coś się psuje.
np żeby wejść na grupę muszę korzystać z normalnej strony- a nie tej aplikacji.
Mła, izi, MamoO i mnie czeka dentysta-sadysta!! 8 do wyrwania :-(
Dorotar viesze się, że przedszkole zmieniło jednak danie i Melcia będzie mogła chodzić
asienka Michaś zadziwi jeszcze Panią Dr, zobaczysz! cieżka praca się opłaci...
Tofika myślę, że teraz już wszystko się wyjaśni i jak dziewczyny napisały refluks minie
gosia najlepszego !!!!!!!!!!!

reklama
U mnie zimno jak cholera i ponuro, do południa padało, żyć przez taką pogodę.

Byłam w jednym miejscu o pracę, brud smród i ubóstwo i daje śmieszny procent do zarobienia, że chyba na dojazd bym nie wyrobiła.

Ale przyznam, że ostatnio często myślę o własnym interesie. Z UP dają 20tyś na otwarcie działalności i trzeba sie rok utrzymać by tego nie zwracać. Nawet wziełam wniosek do wypełnienia, musimy w domu to przedyskutować i głęboko sie nad tym zastanowić.
SOSNOWICZANKA MOŻE DASZ JAKIEŚ RADY A PROPO OTWARCIA SALONU I CZY TE 20 TYS STARCZY????

TOFIKA dobrze, że to nie problemy neurologiczne ale refluks, brrr też współczuję bo my też się z nim bujamy i ciężko jest.POWODZENIA.

GOSIA wszystiego dobrego z okazji urodzin, nie ważne ile masz lat, ważne na ile się czujesz i na ile wyglądasz. A z Ciebie taka laska, że daje Ci nie więcej niż 25latek.

NIKUSS znajdziesz nową pracę.

Do góry