reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny

Proszę o modlitwę,trzymanie kciuków, i wsparcie mojej Oleńki myslami,
Niedawno mala miala napad podobny do padaczki ktory nagralam kamera, który neurolog okresliła jako dziwny i dla pewności dała skierowanie na EEG, ktory mialam zrobic w ciagu miesiąca a wczesniej obserwowac malą
Myslalam ze juz sie nie powtorzy, niestety napady sie powtarzaja a dzisiaj byl apogeum,
Badania mamy przyspieszone i juz jutro o 15, a wyniki będą w czwartek.
Bardzo sie boje ze to zespol westa,jestem kompletnie tym załamana

reklama
Qrde mały był jakiś rozpalony mierzyłam temp i raz 38.4 rozebrałam go i za troszkę miał 37.6 jest i się bawi już nie skrzeczy nie wiem czy to tak na ząbki czy co.

łysa ja już jakiś czas temu zakupiłam gacie po cycki i ubieram jak chcę jakoś wyglądać :biggrin2:

aga oby to nie było nic poważnego, trzymam kciuki i daj znać jak będziesz mieć wyniki co z Oleńką.

AGA ojejku trzymam kciuki by to jednak nie było nic poważnego, biedna mała. Trzymajcie się.

MARI czy ten wynik oznacza ciążę??

Ostatnia edycja:
Nie sposób Was nadrobić!

Kota ja też chciałam gotować i gotowałam pierwsze 2 tygodnie – zamykał buzię i nie chciał absolutnie mojego jedzenia, słoiczek zaakceptował od razu! Myślę że to sprawa konsystencji – lepsza jest ta słoiczkowa niż moja

U nas z piciem jest ogromny problem! Krzys nie chce pić kompletnie nic! Woda, soczki rozcieńczone, nierozcieńczone, jabłuszkowe, marchewkowe, gruszkowe, herbatki- nic! A lekarz każe dopajać….

Ale macie temat… dentysta sadysta koszmar! Mam tak słabe zęby że chodze na okrągło! do dentysty! Na 30ści parę zębów ma z 40 plomb, jeden wyrwany, jedna resekcja, a po ciązy w lutym zrobiłm przegląd, 2 zęby naprawione i kolejna wizyta w sierpniu – uufff!

Tofika, ciesze się że to tylko refleks!

Aga jestem z Toba i Oleńką sercem! Będzie dobrze

Aga trzymam kciuki zeby bylo ok! Zdrówka dla Olenki. Trzymaj sie kochana.

Dorotar
jak wypelnic wniosek to ci nie powiem bo z tego nie korzystałam, ale mysle ze jesli rozsadnie bys gospodarowala pieniedzmi to te 20 tys na poczatek powinno wystarczyc. Tym bardziej ze na razie mozesz miec jedno stanowisko pracy a dopiero jak zaklad zacznie ci przynosic zyski to mozesz go rozbudowac.

reklama
Do góry