reklama
Dziewczyny macie rację, że u nas porody lecą falami. Cisza, cisza i jak któraś zacznie to leci kilka po kolei. Mam nadzieję, że załapię się na tą turę, najlepiej dziś :-) O sobie nie piszę, bo nie ma co, cisza...![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
kota zazdroszczę śniegu, u nas 14 stopni, wiosna przyszła
a tak bym chciała chociaż jeden dzień śniegu dla młodej :-)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
kota zazdroszczę śniegu, u nas 14 stopni, wiosna przyszła
a wgrywasz zdjecie tam na stronie suwaczkow normalnie??? a pozniej w zmien sygnature wklejasz tylko linka?No nie umiem z tym zdjęciem :-(Wchodzi mi z tym "dodaj zdjęcie w sygnaturce" ale wtedy jest takie duże na górze, a nie w suwaczku... Nie chce mi się zrobić tak:
Zobacz załącznik 418483
Nikuss my dajemy od dziś czyli od 8 doby Wit. D+K
Phelania
Mama 2 urwisów :P
freiya - zmniejsz fotke 100x100
27012701
Mama Pysi
U mnie nocka wyśmienita, zero skurczybyków, tylko dwa razy wstawałam na siku. Moja malutka ma pozwolenie wyjśc dzisiaj w nocy, albo dopiero po świętach np. 27 grudnia.
Asko- też chciałam przetrzymać do stycznia, ale w moim szpitalu właśnie w styczniu jest oddział zamknięty, więc muszę się sprężyć i urodzić jeszcze w grudniu, byle nie 30-31:-)
Tak ogólnie, to humorek dzisiaj u mnie dopisuje, ponieważ mój mężuś dostanie z pracy dodatkowe pieniążki na święta, co mnie bardzo cieszy :-):-):-)
Moja mała siedzi bardzo nisko i przy chodzeniu mam dziwne uczucie, że zaraz ze mnie wypadnie![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Zapomniałam napisać, że jutro(22.12) mija pierwszy termin porodu wyliczony z ostatniej miesiączki, lecz niestety bardziej zwracam uwagę na drugi termin czyli 31.12
Asko- też chciałam przetrzymać do stycznia, ale w moim szpitalu właśnie w styczniu jest oddział zamknięty, więc muszę się sprężyć i urodzić jeszcze w grudniu, byle nie 30-31:-)
Tak ogólnie, to humorek dzisiaj u mnie dopisuje, ponieważ mój mężuś dostanie z pracy dodatkowe pieniążki na święta, co mnie bardzo cieszy :-):-):-)
Moja mała siedzi bardzo nisko i przy chodzeniu mam dziwne uczucie, że zaraz ze mnie wypadnie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Zapomniałam napisać, że jutro(22.12) mija pierwszy termin porodu wyliczony z ostatniej miesiączki, lecz niestety bardziej zwracam uwagę na drugi termin czyli 31.12
Ostatnia edycja:
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
nikuss mojemu Michutkowi położne w drugiej dobie zaczęły dawać wit. D i do tego doszła nam od 8 doby wit. K ale żeby go nie męczyć kupiłam w jednej kapsułce DiK z tym że D daje się dużo dużo dłużej a K do trzeciego miesiąca...
była już u nas już pani doktor jutro muszę iść z małym na badanie krwi bo stwierdziła że wydaje jej się żółty, jak poziom bilirubiny będzie za wysoki to przepiszę nam czopki...dostaliśmy też polecenie zrobienia USG bioderek do 6 tyg życia mego syna
mam nadzieję że będzie wszystko ok bo już mnie denerwuje ta żółtaczka;/
była już u nas już pani doktor jutro muszę iść z małym na badanie krwi bo stwierdziła że wydaje jej się żółty, jak poziom bilirubiny będzie za wysoki to przepiszę nam czopki...dostaliśmy też polecenie zrobienia USG bioderek do 6 tyg życia mego syna
nikuss mojemu Michutkowi położne w drugiej dobie zaczęły dawać wit. D i do tego doszła nam od 8 doby wit. K ale żeby go nie męczyć kupiłam w jednej kapsułce DiK z tym że D daje się dużo dużo dłużej a K do trzeciego miesiąca...
\/
ja tez zakupilam d i k w jedym i podaje podczas karmienia. My 1 wizyte mamy umowiona na 29 grudnia z pedniatra i mam nadzieje, ze nie bedzie potrzeby predzej, ze katarek przejdzie.
Carmen24l
Fanka BB :)
Hey dziewczyny..pisalam juz Tu kiedys z wami ale niestety byl okres ze znalazlam sie w szpitalu na podtrzymaniu..wiec bylo troszke problemow..pozniej zgubilam haslo I nie wchodzilam...teraz na nowo postanowilam pisac z Wami poniewaz wiem,ze tutaj jest zawsze ktos-kto zrozumie
chce zapytac dziewczyny ktore juz urodzily: czy wy tez gubilyscie 2 tyg przed wyznaczona data porodu czop? Pierwszy tydzien w ktorym go gubilam byl bardzo gesty I zolty teraz od dwoch dni czop zmienil konsystencje I jest przezroczysty I bardzo wodnisty.Co mam myslec na ten temat? Powiedzcie mi czy porod jest juz blisko?
reklama