reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Milva: kciuki zaciśnięte! mam nadzieje, ze pojdzie szybciutko i bezbolesnie

mamooskarka: zdrowiej nam kochana!

papryka: powodzenia jutro, dzielna bądź :)

sergee: mam nadzieje, że Maluszek wpisze sie idealnie w ten plan tygodnia:)

27012701: narzekaj narzekaj :D od tego jest forum! ;D

Głowa do góry dziewczyny- już bliżej niz dalej!

uciekam bo babel znowu nie spi :) 3majci sie cieplutko

Witam w mrozny dzionek.
Tak się zastanawiam czy nie pojechać do szpitala popołudniu, żeby mnie już tam zostawił i zobaczyli jak szyjka.
Ciekawe jak tam Milva.

Milva- trzymam kciuki !
Papayka- powodzenia jutro !

Ja dziś dołączam do klubu przeterminowanych ! Wzięłam sobie za pewnik że jak mam starsze dziecko i czasami jego chimery to urodzę spoko przed terminem, ale życie uczy pokory. Olę urodziłam 4 dni przed...
Dzisiaj do 1ej w nocy czytałam i skończyłam już super książke. Rano młodą w końcu odprawiłam do przedszkola i poszłam spać :-) Jestem wypoczęta i chcę rodzić teraz, już ...a tu cisza jak na złość

Połozna właśnie poszła, żółtaczka u małego schodzi ale jeszcze buzia żółta. Zobaczymy co powie jutro pediatra, może będę musiała podawać glukozę, bo trochę długo się trzyma.. :-( Teraz aniołek śpi, a ja mogę trochę się ogarnąć. Zamówiłam sobie te wkładki laktacyjne, mam nadzieje, że się sprawdzą i że jutro mi lekarz nie powie że mam sobie odpuścić karmienie.

Nikuss
, dużo zdrówka dla Lenki..

Aaa dziewczyny właśnie sobie czytałam horoskop i jak chcecie jeszcze urodzić strzelca to zostały wam 2 dni, bo od 22 mamy juz koziorożca.. ;-)

Mła- jak sama wiesz wybrałam szpital w Przeworsku, żeby urodzić moją niunie, ale moja ginka poinformowała mnie, że od 4 stycznia, cały oddział ginekologiczny jest zamknięty, więc pozostaje mi wybrać szpital w Rzeszowie. Masz może swój typ co do szpitala w Rzeszowie???
Pytam jeśli miałabym się przeterminować....

reklama
odkąd mały jest po tej stronie brzuszka, doba ma o wiele za mało godzin :baffled:
do mnie jutro przychodzi położna, M. jeździ i załatwia wszystkie sprawy urzędowe, a ja chwilowo jestem uziemiona z małym szkrabem.

Do góry