reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2011

Oluchna - z tymi rzeczami nie pomogę, bo mam dobre wyniki, więc ani paciorkowca ani gronkowca dzięki Bogu.
Gosia - o rany, ależ Cię wymęczyli, ale masz już jakieś konkrety.

Kurcze dziewczyny, ja to bym chciała żeby mi czop odszedł, przynajmniej coś by ruszyło, bo tak to męczę się nocami. W dzień świruje Niunia, a nocą mam przepowiadacze...

reklama
dziewczyny, a ma ktoś wieści od Nastazji?? miała dać znać po wizycie, cały dzień o niej myślę i czekam, jak na szpilkach na info od niej.

Maxwell, cudowna jest Martusia, mała pyziulka kochana, jaką ma fajną czuprynkę :))

Ostatnia edycja:
Gosiu ja to chybanajbardziej boję się zielonych wód i tego że mały owinie się pępowiną a mam dość długą...jutro mój termin więc jak nic się nie ruszy to w środę do gina i niech mi mówi co robimy...

łysa trzymaj się kochana, tulę Cię mocno szargają mną podobne uczucia więc domyślam się jak Ci ciężko;/

maxwell Martusia jest śliczna, ale Ci zazdroszczę że masz już ją w domku:):)

Kota - no właśnie też się zastanawiałam, co tam u Nastazji po tej wizycie. Coś nie za bardzo ten post był, jakiś taki mało "wesoły"...

Własnie załapałam, że mam Jej nr. Wysłałam smska. No zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Gosiu ja to chybanajbardziej boję się zielonych wód i tego że mały owinie się pępowiną a mam dość długą...jutro mój termin więc jak nic się nie ruszy to w środę do gina i niech mi mówi co robimy...

łysa trzymaj się kochana, tulę Cię mocno szargają mną podobne uczucia więc domyślam się jak Ci ciężko;/

maxwell Martusia jest śliczna, ale Ci zazdroszczę że masz już ją w domku:):)

Ja też tego najbardziej się boje...

a Martusia faktycznie piękna !!!

Własnie dziewczyny jak to jest z tym łożyskiem?przeczytalam u Nastazji ze ma II stopien dojrzałosci a jest w 39.tc a umnie od 2 tyg jest juz III stopien:szok: kurcze co moze to oznaczac zielone wody?nie wiem własnie szukam w wujku google:eek:
Nastazja-martwilysmy sie o Ciebie

Tak rozmawiacie o tej pępowinie ,cholernie sie boje ze maly moze sie owinac,przed chwila przeczytalam opowiesci porodowe u listopadówek to u jednej z dziewczyn malo brakowalo....

Gosia to już bliżej niż dalej. Ja mam ostatnio jakąś galaretkę, co jakiś czas ze mnie wychodzi, ale krwi tam żadnej nie ma, więc u mnie z kolei dalej niż bliżej pewnie :p

Acha oluchna! Myslalam ze chodzi Ci o olejek migdalowy do masazu krocza. Rycynowego bez nadzoru wole sama nie próbować.

Phelania fakycznie uparciuchy –s trzelce, może to ma cos do rzeczy :)

mamoOskarka no ja już do niej na rozne sposoby próbowałam :) ale nie daje się przekonać. Po prośbie po grozbie – nic a nic!

Kota ja tez ostatnio no stop chodzę śnięta – mogłabym caly czas spac :)

olluchna, phelania zdarzają się niestety smutne historię...ja też się tego boję ale odganiam od siebie te myśli żeby nie dostać na głowę...

rojku a ty kiedy na IP się wybierasz jak się nicnie ruszy?
jest jakiś bezpieczny czas który można jeszcze odczekać w domciu??

reklama
Do góry