reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nastazja więc nie jest tak źle jak na początku wyglądało! do 14 jakoś dasz radę, skoro już te 39 tygodni dałaś!!
asienka, rojku, olluchna no nie chcę naciskać ale Wasza pora już nadeszła!!

ja już leżę w łóżku bo po ciężkiej nocy, po niecałych 5godz snu i dniu na uczelni padam.
życzę spokojnej nocy i do jutra!!

reklama
ja dzisiaj tez po wizycie i jestem szczęśliwa bo Mała już siedzi głową w dół - czyli się żabka przekręciła:sorry: tylko niech tak zostanie. Szyjka miękka i teraz tylko czekać. Dostałam l4 do dnia porodu, a jak chcę to mogę przyjechać na masaż szyjki gdyby nic się nie działo po terminie. Zrobił mi też posiew dzisiaj,więc ok.

Moje drogie, tak jak myslalam, dalej nic mnie nie rusza:no:zadnych skurczy, zadnego czopa, nic.
Jutro rano ide do szpitala. Nie wiem czy od razu będą mi wywolywac czy najpierw tylko lezec będę... Popoludniu mąż przywiezie mi laptopa to odezwę sie do was, no chyba ze jakas akcja porodowa sie zacznie- to sie nie odezwe:eek: Powiem wam jeszcze ze cholernie sie boje !!! Teraz ide spac, tzn chyba tylko lezec bo z wrazenia to nie wiem czy uda mi sie usnać, dobranoc wszystkim:)

reklama
Sosnowiczanka Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Ewka super że Twój mały uparciuszek w końcu zdecydował się obrócić tak jak trzeba:tak:

Rojku, nie ma żartów... wstaje rano i widzę podświetlone na sygnale, że rodzisz!!:laugh2:;-)

Mła Sergi, co Was tak mało ostatnio na forum kobietki kochane??
Chyba, że to tylko moje takie wrażenie...;-)

Do góry