reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia to już bliżej niż dalej. Ja mam ostatnio jakąś galaretkę, co jakiś czas ze mnie wychodzi, ale krwi tam żadnej nie ma, więc u mnie z kolei dalej niż bliżej pewnie :p

Acha oluchna! Myslalam ze chodzi Ci o olejek migdalowy do masazu krocza. Rycynowego bez nadzoru wole sama nie próbować.

Phelania fakycznie uparciuchy –s trzelce, może to ma cos do rzeczy :)

mamoOskarka no ja już do niej na rozne sposoby próbowałam :) ale nie daje się przekonać. Po prośbie po grozbie – nic a nic!

Kota ja tez ostatnio no stop chodzę śnięta – mogłabym caly czas spac :)

Ja też na własną ręke się boje. Jak do niedzieli się nic nie wydarzy to jadę w niedziele : )

reklama
asienka Ty lepiej nie czekaj na mnie :) bo nawet jak w piatek pojde do szpitala, to nie wiadomo czy w piatek urodze :)

oluchna w srode w tym tygodniu bylam na kontroli i gin powiedzial ze wszystko pozamykane i na razie dziecko twardo siedzi i sie nie wybiera nigdzie :) zbadal mi troszke mocniej szyjke i od tego czasu co jakis czas idzie ze mnie galaretka - mam nadzieje ze to czop, ktory zwiastuje dojrzewanie szyjki

asienka Ty lepiej nie czekaj na mnie :) bo nawet jak w piatek pojde do szpitala, to nie wiadomo czy w piatek urodze :)

oluchna w srode w tym tygodniu bylam na kontroli i gin powiedzial ze wszystko pozamykane i na razie dziecko twardo siedzi i sie nie wybiera nigdzie :) zbadal mi troszke mocniej szyjke i od tego czasu co jakis czas idzie ze mnie galaretka - mam nadzieje ze to czop, ktory zwiastuje dojrzewanie szyjki

Mi to samo powiedział dokładnie 2 tyg. temu a teraz jestem w kropce mam nadzieje ,że coś się zmieniło ,a galaretka też to miałam...

no rojku ja chętnie bym nie czekała ale mój syn jest bardzo honorowy;p
swoją drogą ty masz wszystko pozamykane a mi lekarz powiedział w piątek że szyjki tylko troszkę zostało,rozwarcie jakieś jest mały nisko i napiera więc ja się pytam o co ku*wa chodzi heee?:-D gdzie ten poród noooo!;p

Dziewczynki- kochane jesteście.. :-) Miałam dziś późno wizytę bo na 18:30 i jeszcze M. musiałam odwieźć, wiec dopiero o 20:15 byłam w domu.
Po tym USG byłam przerażona bo termin mi wyliczyło na 25.12, ale lekarz po dogłębnej analizie wszystkich usg i terminu z OM stwierdził, że maksymalnie 14.12 mam się stawić do szpitala, szczególnie że już szyjka miękka, rozwarcie jest a wcześniejsze terminy miałam na 6-7.12. Ten tydzień jeszcze jakoś z tymi dolegliwościami wytrzymam, choć może zacząć się coś wcześniej.. :tak:

Mam zapisanych pare waszyc numerów i obiecuję że będę informować o wszystkim gdyby coś.. :tak:

reklama
Do góry