xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
gosia tobie chcociaż coś odchodzi ;p u mnie totalna głucha cisza;/ wydaje mi się, że mały się tam świetnie bawi bo wygibasy takie robi że szok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olluchna mi już ze 2 tygodnie schodzi więc już nawet się nie łudzę a termin właśnie na dziś a następny na czwartek bo mam ich kilka
co do metod przyspieszania to na mnie nic nie działa dałam sobie już ze wszystkim spokój![]()
Sorki brzuchatki, ale ja troche kiepsko psychicznie sie czuje wiec podczytuje tylko od czasu do czasu i nie mam weny na pisanie. Przeraza mnie porod i chyba dlatego tak daze zeby bylo po wszystkim, dzis sie poplakalam u poloznej bo nawet na lozko na badanie nie moglam sie sama polozyc i musiala mi pomoc z nogami, polozyc na lozku a potem je zdjac :-(
Kumpela nadal nie urodzilao 11 niby przebili jej wody i mieli podac okscytocyne, do tej pory cisza. Ja juz chce byc z malym w domu i wiedziec, ze wszystko jeste ok. Ok, zmykam bo nie chce zasmecac calego forum. Trzymam kciuki za te przy wylocie i sily dla tych co jeszcze maja chwile. Jakby cos sie dzialo to dam znac na sygnale albo prze Sergi
buziaki :*
oluchna własnie czytałam Twojego posta na temat tego oleju rycynowego hmmm... Ciekawe czy faktycznie działa, czy to tylko zbieg okoliczności.
Maxwell, to zupełnie zrozumiałe, dzidzia najważniejsza teraz, więc nie miej z tego powodu wyrzutów sumienia
Dzidzia przecudowna
Rojku kochana....dlaczego nie ma Cię jeszcze na porodówce??? Popukaj się po brzuszku i poinformuj małego, że zameldowanie już mu się skończyło:-) i jak się sam nie wyprowadzi to mamusia w końcu znajdzie sposób na szybką eksmisję
Dange, mój Oskarek wczoraj w nocy tak wywijał, normalnie miałam wrażenie że znowu chce być główką o góry
Gosia, normalnie masakra!! wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś. Mama z dzieciaczkiem w samochodzie a Z tobą grają w kotka i myszkę... urodzisz albo nie urodzisz..
Kota mnie robili USG przy Nicole, przy Julci już nie