xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
gosia tobie chcociaż coś odchodzi ;p u mnie totalna głucha cisza;/ wydaje mi się, że mały się tam świetnie bawi bo wygibasy takie robi że szok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olluchna mi już ze 2 tygodnie schodzi więc już nawet się nie łudzę a termin właśnie na dziś a następny na czwartek bo mam ich kilka
co do metod przyspieszania to na mnie nic nie działa dałam sobie już ze wszystkim spokój
Sorki brzuchatki, ale ja troche kiepsko psychicznie sie czuje wiec podczytuje tylko od czasu do czasu i nie mam weny na pisanie. Przeraza mnie porod i chyba dlatego tak daze zeby bylo po wszystkim, dzis sie poplakalam u poloznej bo nawet na lozko na badanie nie moglam sie sama polozyc i musiala mi pomoc z nogami, polozyc na lozku a potem je zdjac :-(
Kumpela nadal nie urodzila o 11 niby przebili jej wody i mieli podac okscytocyne, do tej pory cisza. Ja juz chce byc z malym w domu i wiedziec, ze wszystko jeste ok. Ok, zmykam bo nie chce zasmecac calego forum. Trzymam kciuki za te przy wylocie i sily dla tych co jeszcze maja chwile. Jakby cos sie dzialo to dam znac na sygnale albo prze Sergi buziaki :*
oluchna własnie czytałam Twojego posta na temat tego oleju rycynowego hmmm... Ciekawe czy faktycznie działa, czy to tylko zbieg okoliczności.
Maxwell, to zupełnie zrozumiałe, dzidzia najważniejsza teraz, więc nie miej z tego powodu wyrzutów sumienia
Dzidzia przecudowna
Rojku kochana....dlaczego nie ma Cię jeszcze na porodówce??? Popukaj się po brzuszku i poinformuj małego, że zameldowanie już mu się skończyło:-) i jak się sam nie wyprowadzi to mamusia w końcu znajdzie sposób na szybką eksmisję
Dange, mój Oskarek wczoraj w nocy tak wywijał, normalnie miałam wrażenie że znowu chce być główką o góry
Gosia, normalnie masakra!! wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś. Mama z dzieciaczkiem w samochodzie a Z tobą grają w kotka i myszkę... urodzisz albo nie urodzisz..
Kota mnie robili USG przy Nicole, przy Julci już nie