reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Oluchna - z tymi rzeczami nie pomogę, bo mam dobre wyniki, więc ani paciorkowca ani gronkowca dzięki Bogu.
Gosia - o rany, ależ Cię wymęczyli, ale masz już jakieś konkrety.

Kurcze dziewczyny, ja to bym chciała żeby mi czop odszedł, przynajmniej coś by ruszyło, bo tak to męczę się nocami. W dzień świruje Niunia, a nocą mam przepowiadacze...

reklama
dziewczyny, a ma ktoś wieści od Nastazji?? miała dać znać po wizycie, cały dzień o niej myślę i czekam, jak na szpilkach na info od niej.

Maxwell, cudowna jest Martusia, mała pyziulka kochana, jaką ma fajną czuprynkę :))

Ostatnia edycja:
Gosiu ja to chybanajbardziej boję się zielonych wód i tego że mały owinie się pępowiną a mam dość długą...jutro mój termin więc jak nic się nie ruszy to w środę do gina i niech mi mówi co robimy...

łysa trzymaj się kochana, tulę Cię mocno szargają mną podobne uczucia więc domyślam się jak Ci ciężko;/

maxwell Martusia jest śliczna, ale Ci zazdroszczę że masz już ją w domku:):)

Kota - no właśnie też się zastanawiałam, co tam u Nastazji po tej wizycie. Coś nie za bardzo ten post był, jakiś taki mało "wesoły"...

Własnie załapałam, że mam Jej nr. Wysłałam smska. No zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Gosiu ja to chybanajbardziej boję się zielonych wód i tego że mały owinie się pępowiną a mam dość długą...jutro mój termin więc jak nic się nie ruszy to w środę do gina i niech mi mówi co robimy...

łysa trzymaj się kochana, tulę Cię mocno szargają mną podobne uczucia więc domyślam się jak Ci ciężko;/

maxwell Martusia jest śliczna, ale Ci zazdroszczę że masz już ją w domku:):)

Ja też tego najbardziej się boje...

a Martusia faktycznie piękna !!!

Własnie dziewczyny jak to jest z tym łożyskiem?przeczytalam u Nastazji ze ma II stopien dojrzałosci a jest w 39.tc a umnie od 2 tyg jest juz III stopien:szok: kurcze co moze to oznaczac zielone wody?nie wiem własnie szukam w wujku google:eek:
Nastazja-martwilysmy sie o Ciebie

Tak rozmawiacie o tej pępowinie ,cholernie sie boje ze maly moze sie owinac,przed chwila przeczytalam opowiesci porodowe u listopadówek to u jednej z dziewczyn malo brakowalo....

Gosia to już bliżej niż dalej. Ja mam ostatnio jakąś galaretkę, co jakiś czas ze mnie wychodzi, ale krwi tam żadnej nie ma, więc u mnie z kolei dalej niż bliżej pewnie :p

Acha oluchna! Myslalam ze chodzi Ci o olejek migdalowy do masazu krocza. Rycynowego bez nadzoru wole sama nie próbować.

Phelania fakycznie uparciuchy –s trzelce, może to ma cos do rzeczy :)

mamoOskarka no ja już do niej na rozne sposoby próbowałam :) ale nie daje się przekonać. Po prośbie po grozbie – nic a nic!

Kota ja tez ostatnio no stop chodzę śnięta – mogłabym caly czas spac :)

olluchna, phelania zdarzają się niestety smutne historię...ja też się tego boję ale odganiam od siebie te myśli żeby nie dostać na głowę...

rojku a ty kiedy na IP się wybierasz jak się nicnie ruszy?
jest jakiś bezpieczny czas który można jeszcze odczekać w domciu??

reklama
Do góry