Witajcie brzuchate
Kurcze ale sie dzis rozpisałyście
nie nadanżam za wami
Glukoza zaliczona !!!W połowie jak pilam myslalam ze nie dam rady-ale cytrynka pomogła
od 9 rano nic nie jadlam do 16 przed lekarzem musielismy z M zalatwic troszke spraw
wiec ledwo co żylam mialam 3 razy pobierna krew w tym na Toxo, CMV, morfo - ogólna i mocz wiec caly pakiet zrobiony:-)Jutro wyniki:-)
Tofika- ten kawał o pozycjach - mistrzostwo świata zaraz M przeczytam
ale sie uśmialam
Kotka- Jesli chodzi o golenie miejsc intymnych u mnie to samo przed wizyta u gina M musi zadziałać
Mła - kochana,leci ten czas jak szalony dokładnie tak !!!
To już 7 miesiac!!!
Milva - u mnie z seksem tez słabo ,powiem szczerze ze dla mnie mógłby teraz nie istnieć
ale nie chce katować M , wiec chociaz 2 razy w tyg
Lysa_d - Witamy mamusie na Forum
aga7602- dobrze ze wszystko ok kochana , teraz to tylko z górki
Ogólnie dzis strasznie zgrzeszylam
a pozniej mam pretensje skad te kg
co z tego ze do 16 nic nie jadlam (glukoza) jak wracalismy do domku i zjadlam zestaw powiekszony Mc Donalda
:-(aż mi głupio pozniej doprawilam 4 czekoladkami z bombonierki i tak teraz leze i mam na sumieniu te dzisiejsze śmietki
2701... - Dlatego ja nie licze na NFZ jest mi szkoda kasy bo place 170zł za wizyte (bez USG) ale prosze ginka o skierowanie na USG i ide przez NFZ z tym nie ma problemu ale z tymi wizytami przez NFZ to napewno bym nie chodzila szkoda nerwów,Teraz mozesz zrobic USG 4d troche kosztuje ale jaka pamiatka:-) odrazu lekarz wszystko sprawdzi ,mysle ze raz na cala ciaze mozna zrobic sobie taka przyjemnosc:-)
Jesli chodzi o Pomoc przy zakupach M , dla niego wszystko co wybiore jest ladne ,tak mi mowi tylko mu tlumacze ze tez chce jego incjatywy w te cale przygotowania . Co tylko mu pokazuje "fajne" "kupuj" "ty bedziesz wiedziala najlapiej" - to takie gadki
ale chyba wiekszosc facetów tak ma.