reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

U mnie z goleniem tez nie najlepiej, z nogami radzę sobie niezle, ale jesli chodzi o bikini to tu juz sa problemy. Na szczescie moj mąż jest tutaj bardzo pomocny.

A co do seksu, to tak od 4miesiaca, odkad tylko minely mdlosci to ja caly czas mam ochote:) Chociaz na poczatku M sie obawial ze to moze zaszkodzic maluszkowi. No ale nic sie nie dzieje wiec sobie nie zalujemy:) No a z wyborem pozycji juz sa problemy...

reklama
lysa_d witaj wśród grudniówek :-)

U mnie co do depilacji okolic bikini już niestety potrzebne jest lusterko albo mój M, podobnie jak z obcinaniem paznokci u nóg nie obejdzie się bez M potrzebuję już nieco pomocy, ale na szczęście jest taki kochany i bez gadania mi pomaga.

U mnie z goleniem też zaczyna być powoli kiepsko.
Zastanawiam sie czy jakis krem do depilacji nie byłby lepszy niz maszynka -nałożyć i spłukac....

Sex tak sobie, staram się TZ pomagać na ile mogę, ale sama nie mam zupełnie ochoty.

Dziewczyny hurra, yupi ciesze sie -są moje wyniki nie są rewelacyjne -ale nie mam cholestazy-cieszę sie ogromnie!!!!!!!!:-):-):-), lekarz mowi że to swędzenie to moze byc od cukrzycy ale najważniejsze ze to nie cholestaza.

Papayka-ciesze sie że glukoza Ci poszła,
Agunia-to super że z malutka jest dobrze, wiedziałam ze tak będzie, trzymaj sie,
Lysa_d witamy w gronie grudniówek

Ja juz z tej radości to byłam u fryzjera, balejaż sobie zrobiłam, pewnie zaraz bedzie widać odrosty ale co poradze ze ja najlepiej sie czuje w jasnych włosach.

Co do seksu to ja też bym mogła ale moj M sie boi ze coś sie stanie malutkiej i buuu post jest:-(

Buziaki

reklama
Dziewczyny czytam sobie spokojnie BB aż tu nagle wszystko mi do góry podlazło i biegiem do kibelka! Cały obiad poszedł! Przez całą ciążę tylko raz wymiotowałam i to w sumie chyba zatrucie było, a teraz co? To normalne jest???

Wprawdzie ostatnio się trochę męczyłam, szczególnie wieczorami, że wszystko mi sie cofało, ale przeważnie przed snem i uznałam to za normalne.

Troszkę się zmartwiłam.

Do góry