reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

U mnie z goleniem tez nie najlepiej, z nogami radzę sobie niezle, ale jesli chodzi o bikini to tu juz sa problemy. Na szczescie moj mąż jest tutaj bardzo pomocny.

A co do seksu, to tak od 4miesiaca, odkad tylko minely mdlosci to ja caly czas mam ochote:) Chociaz na poczatku M sie obawial ze to moze zaszkodzic maluszkowi. No ale nic sie nie dzieje wiec sobie nie zalujemy:) No a z wyborem pozycji juz sa problemy...

reklama
lysa_d witaj wśród grudniówek :-)

U mnie co do depilacji okolic bikini już niestety potrzebne jest lusterko albo mój M, podobnie jak z obcinaniem paznokci u nóg nie obejdzie się bez M potrzebuję już nieco pomocy, ale na szczęście jest taki kochany i bez gadania mi pomaga.

U mnie z goleniem też zaczyna być powoli kiepsko.
Zastanawiam sie czy jakis krem do depilacji nie byłby lepszy niz maszynka -nałożyć i spłukac....

Sex tak sobie, staram się TZ pomagać na ile mogę, ale sama nie mam zupełnie ochoty.

Dziewczyny hurra, yupi ciesze sie -są moje wyniki nie są rewelacyjne -ale nie mam cholestazy-cieszę sie ogromnie!!!!!!!!:-):-):-), lekarz mowi że to swędzenie to moze byc od cukrzycy ale najważniejsze ze to nie cholestaza.

Papayka-ciesze sie że glukoza Ci poszła,
Agunia-to super że z malutka jest dobrze, wiedziałam ze tak będzie, trzymaj sie,
Lysa_d witamy w gronie grudniówek

Ja juz z tej radości to byłam u fryzjera, balejaż sobie zrobiłam, pewnie zaraz bedzie widać odrosty ale co poradze ze ja najlepiej sie czuje w jasnych włosach.

Co do seksu to ja też bym mogła ale moj M sie boi ze coś sie stanie malutkiej i buuu post jest:-(

Buziaki

reklama
Dziewczyny czytam sobie spokojnie BB aż tu nagle wszystko mi do góry podlazło i biegiem do kibelka! Cały obiad poszedł! Przez całą ciążę tylko raz wymiotowałam i to w sumie chyba zatrucie było, a teraz co? To normalne jest???

Wprawdzie ostatnio się trochę męczyłam, szczególnie wieczorami, że wszystko mi sie cofało, ale przeważnie przed snem i uznałam to za normalne.

Troszkę się zmartwiłam.

Do góry