reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

sergi juz wchodze!

ale jestrem glodna:p:p:p

wlasnie wciagnelam sernik z malinami,bo zrobilam na przywitanie meza heheh mniami

a na obiad dzis pieczona szynka w kawalku ciemny sosik zimniaczki i marchewka na gesto:):):))

Pora obiadowa!SMACZNEGO!!

reklama
Ach dziewczynki a czy wy wiecie co t jest zupka zacierkowa?? To jest mniami :-)
ALe troche napychająca - 0 warzyw tylko zacierki, ziemniaki i boczek :-p
Nie mogę teraz przeczytać wszystkiego co tam napisałyście bo ślinka leci a dopiero co zjadłam i nie chcę już się napychać :-)

Kurcze tak bym chciała iść pospacerować ale M nie wziął kluczy i nie odpisuje na sms-y....także z 1,5 h jeszcze się w domu pewnie pokiszę :)

Ach dziewczynki a czy wy wiecie co t jest zupka zacierkowa?? To jest mniami :-)
ALe troche napychająca - 0 warzyw tylko zacierki, ziemniaki i boczek :-p
Nie mogę teraz przeczytać wszystkiego co tam napisałyście bo ślinka leci a dopiero co zjadłam i nie chcę już się napychać :-)

Kurcze tak bym chciała iść pospacerować ale M nie wziął kluczy i nie odpisuje na sms-y....także z 1,5 h jeszcze się w domu pewnie pokiszę :)

ja nie wiem co to za zupka:)
jak ja robisz??

hej!!!

ja tez miałam rosołek:) mniamiii

a mam pytanko.. szczegolnie do mamus ktore czują ruchy dzidzi, nie koniecznie kopniaczki ale sa pewne ze to to.
Od 1.5 tyg. czuję dzidzie, w sobote i niedziele cały czas bobas rozrabiał.. i od tej pory echo.. albo ja nie czuję albo dzidzia się rozleniwiła.. albo nei chcę popadac w paranoję że cos nie tak.. czy wy tez miewałyście przerwy spore w czuciu dzidzi albo macie??? troche mi to długo, chyba ze sie wierci razm ze mna i jej nie czuję.. jutro wizyta u gina a jak jak tylko moge to siedze lub leże jak głupia i czekam az cos sie wydarzy.. zmartwiłam się trochę, szczegolnie po tym weekendzie kiedy dzidzia fikała na całego.

asko_ nie martw się moja tez tak robiła i nie popadaj w paranoje wiem co pisze :(
mały ruszał się i to dość mocno a na drugi dzień cisza i tak przez następne parę dni było
ja sie kładłam obserwowałam mówiłam do brzuszka by "kopnął mamusie" i NIC
w końcu po kilku dniach jak przyfasolił to i ja i mój M nie wierzyliśmy że tak mocno kopie
i chyba pisałam o tym już na forum :-)
i znowu była cisza potem czułam tylko muśnięcia...i jak wczoraj mi przyfasolił to się rozbeczałam
więc nie martw sie na zapas zobaczysz jutro u gina ,że nic maluszkowi się nie dzieje :) a kopnie jak będzie miał ochotę i w najmniej oczekiwanym momencie:-D
mnie zbombardował po szpinaku hihihihi chyba będę częściej go jeść hihihihi

asko mam to samo co ty,to już chyba 4 dzień jak nie czuję kompletnie nic.
Nie panikuje jeszcze,ale zastanawia mnie to.Wcześniej były jakieś muśnięcia,nawet czułam lekkie wypychanie się po bokach dzidzi,a od kilku dni tak jakby schowała się głębiej i nic a nic :sorry2:
Chyba muszę possac kostkę lodu i wtedy może się rozrusza?

Ja dziś na obiad miałam kopytka z gulaszem ;-)

dziewczyny, mam pytanie, czy Wam też się zdarza mieć tak jakby całkiem bezboleśnie napięte podbrzusze i uczucie jakby coś się w środku przesuwało??

zaczynam się martwić, nie wiem co to, ale zdarza się raz na 2-3 dni i trwa niedługo.

Cześć dziewczynki,

kota ja mam często napięte i podbrzusze i brzuchol, ale jedyne co mi się przesuwa to maleństwo.

Ja dzisiaj nie mam coś weny do pisania.
Ślinka mi leciała tylko po Waszych przepisach :)

Skoczyłam dzisiaj do 51015 i kupiłam maluszkowi uniwesalne śpiszki bawełniane i taki komplecik bluzeczka z welurkowymi śpioszkami. Stwierdziłam, że kupię jeszcze w tym m-cu okrycia kąpielowe i może zaopatrze się w pieluszki tetrowe. Zawsze mniej do kupienia później będzie. A jakieś większe zakupki to chyba już w sierpniu i we wrześniu uskutecznię.

Trzymajcie się cieplutko!

reklama
Witaj Katarinka09 na forum

Sergeevna-ja ostatnio tez mam jakies dolki depresje, zle sny ale staram sie temu nie poddawać, co nie zawsze mi wychodzi:-(

Pytanko do dziewczyn z Warszawy i okolic-macie juz wybrany szpital, szkołe rodzenia?-ja sie zastanawiam nad IMID-em moj gin jest stamtąd i nad Inflacką-mam blizej i tam podobno nie odsyłają rodzacych.A jak jest u was?
Ja mam już dawno wybrany. Dla mnie liczy się tylko IMiD. Rodziłam tam dwójkę dzieci i nie zamienię go na inny. Lekarza mam z innego szpitala ale z tamtego mam nie miłe doświadczenie.

Hej dziewczynki!
Nie było mnie tu ponad 2 tygodnie z powodu urlopu nad morzem i juz nie ma szans zebym nadrobiła... :/
Wrociłam w niedziele wieczorem a dopiero teraz ogarnełam sie po wyjezdzie. Ale wypoczełam niesamowicie, 2 tyg zleciały mi jak 3 dni wogole sie wracac nie chcialo. Powdychałam troszke jodu i wziełam z Kołobrzegu solanke i zakisiłam ogórki. Straszne mam smaki na kwaśne nic tylko kapusniak i ogorki kiszone. Moj maz sie smial ze idac na plaze wziełam do woreczka kapuste kiszona i zajadałam sie na plazy.

A dzisiaj o 16 mam echo serca mojego maleństwa. Troszke sie stresuje ale staram sie myslec pozytywnie ze serduszko jest zdrowe.
Pozdrowionka

Dawaj nam szybko znać jak wyszło to echo.

Do góry