reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

sergi juz wchodze!

ale jestrem glodna:p:p:p

wlasnie wciagnelam sernik z malinami,bo zrobilam na przywitanie meza heheh mniami

a na obiad dzis pieczona szynka w kawalku ciemny sosik zimniaczki i marchewka na gesto:):):))

Pora obiadowa!SMACZNEGO!!

reklama
Ach dziewczynki a czy wy wiecie co t jest zupka zacierkowa?? To jest mniami :-)
ALe troche napychająca - 0 warzyw tylko zacierki, ziemniaki i boczek :-p
Nie mogę teraz przeczytać wszystkiego co tam napisałyście bo ślinka leci a dopiero co zjadłam i nie chcę już się napychać :-)

Kurcze tak bym chciała iść pospacerować ale M nie wziął kluczy i nie odpisuje na sms-y....także z 1,5 h jeszcze się w domu pewnie pokiszę :)

Ach dziewczynki a czy wy wiecie co t jest zupka zacierkowa?? To jest mniami :-)
ALe troche napychająca - 0 warzyw tylko zacierki, ziemniaki i boczek :-p
Nie mogę teraz przeczytać wszystkiego co tam napisałyście bo ślinka leci a dopiero co zjadłam i nie chcę już się napychać :-)

Kurcze tak bym chciała iść pospacerować ale M nie wziął kluczy i nie odpisuje na sms-y....także z 1,5 h jeszcze się w domu pewnie pokiszę :)

ja nie wiem co to za zupka:)
jak ja robisz??

hej!!!

ja tez miałam rosołek:) mniamiii

a mam pytanko.. szczegolnie do mamus ktore czują ruchy dzidzi, nie koniecznie kopniaczki ale sa pewne ze to to.
Od 1.5 tyg. czuję dzidzie, w sobote i niedziele cały czas bobas rozrabiał.. i od tej pory echo.. albo ja nie czuję albo dzidzia się rozleniwiła.. albo nei chcę popadac w paranoję że cos nie tak.. czy wy tez miewałyście przerwy spore w czuciu dzidzi albo macie??? troche mi to długo, chyba ze sie wierci razm ze mna i jej nie czuję.. jutro wizyta u gina a jak jak tylko moge to siedze lub leże jak głupia i czekam az cos sie wydarzy.. zmartwiłam się trochę, szczegolnie po tym weekendzie kiedy dzidzia fikała na całego.

asko_ nie martw się moja tez tak robiła i nie popadaj w paranoje wiem co pisze :(
mały ruszał się i to dość mocno a na drugi dzień cisza i tak przez następne parę dni było
ja sie kładłam obserwowałam mówiłam do brzuszka by "kopnął mamusie" i NIC
w końcu po kilku dniach jak przyfasolił to i ja i mój M nie wierzyliśmy że tak mocno kopie
i chyba pisałam o tym już na forum :-)
i znowu była cisza potem czułam tylko muśnięcia...i jak wczoraj mi przyfasolił to się rozbeczałam
więc nie martw sie na zapas zobaczysz jutro u gina ,że nic maluszkowi się nie dzieje :) a kopnie jak będzie miał ochotę i w najmniej oczekiwanym momencie:-D
mnie zbombardował po szpinaku hihihihi chyba będę częściej go jeść hihihihi

asko mam to samo co ty,to już chyba 4 dzień jak nie czuję kompletnie nic.
Nie panikuje jeszcze,ale zastanawia mnie to.Wcześniej były jakieś muśnięcia,nawet czułam lekkie wypychanie się po bokach dzidzi,a od kilku dni tak jakby schowała się głębiej i nic a nic :sorry2:
Chyba muszę possac kostkę lodu i wtedy może się rozrusza?

Ja dziś na obiad miałam kopytka z gulaszem ;-)

dziewczyny, mam pytanie, czy Wam też się zdarza mieć tak jakby całkiem bezboleśnie napięte podbrzusze i uczucie jakby coś się w środku przesuwało??

zaczynam się martwić, nie wiem co to, ale zdarza się raz na 2-3 dni i trwa niedługo.

Cześć dziewczynki,

kota ja mam często napięte i podbrzusze i brzuchol, ale jedyne co mi się przesuwa to maleństwo.

Ja dzisiaj nie mam coś weny do pisania.
Ślinka mi leciała tylko po Waszych przepisach :)

Skoczyłam dzisiaj do 51015 i kupiłam maluszkowi uniwesalne śpiszki bawełniane i taki komplecik bluzeczka z welurkowymi śpioszkami. Stwierdziłam, że kupię jeszcze w tym m-cu okrycia kąpielowe i może zaopatrze się w pieluszki tetrowe. Zawsze mniej do kupienia później będzie. A jakieś większe zakupki to chyba już w sierpniu i we wrześniu uskutecznię.

Trzymajcie się cieplutko!

reklama
Witaj Katarinka09 na forum

Sergeevna-ja ostatnio tez mam jakies dolki depresje, zle sny ale staram sie temu nie poddawać, co nie zawsze mi wychodzi:-(

Pytanko do dziewczyn z Warszawy i okolic-macie juz wybrany szpital, szkołe rodzenia?-ja sie zastanawiam nad IMID-em moj gin jest stamtąd i nad Inflacką-mam blizej i tam podobno nie odsyłają rodzacych.A jak jest u was?
Ja mam już dawno wybrany. Dla mnie liczy się tylko IMiD. Rodziłam tam dwójkę dzieci i nie zamienię go na inny. Lekarza mam z innego szpitala ale z tamtego mam nie miłe doświadczenie.

Hej dziewczynki!
Nie było mnie tu ponad 2 tygodnie z powodu urlopu nad morzem i juz nie ma szans zebym nadrobiła... :/
Wrociłam w niedziele wieczorem a dopiero teraz ogarnełam sie po wyjezdzie. Ale wypoczełam niesamowicie, 2 tyg zleciały mi jak 3 dni wogole sie wracac nie chcialo. Powdychałam troszke jodu i wziełam z Kołobrzegu solanke i zakisiłam ogórki. Straszne mam smaki na kwaśne nic tylko kapusniak i ogorki kiszone. Moj maz sie smial ze idac na plaze wziełam do woreczka kapuste kiszona i zajadałam sie na plazy.

A dzisiaj o 16 mam echo serca mojego maleństwa. Troszke sie stresuje ale staram sie myslec pozytywnie ze serduszko jest zdrowe.
Pozdrowionka

Dawaj nam szybko znać jak wyszło to echo.

Do góry