kota-behemota
Q & H team
asko_, taki średni, 139m2 powierzchni użytkowej. dostaliśmy już pozwolenie, decyzja kredytowa pozytywna, nawet się załapaliśmy na "rodzinę na swoim" i przez pierwszych 8 lat państwo nam ma do raty dopłacać. w poniedziałek jedziemy podpisać umowę z bankiem, ale największe problemy oczywiście z gminą, podłączenie wody i prądu miało by już załatwione miesiąc temu, a oni tylko dzwonią i przekładają, mnie juz szlag trafia, ehh... ale Ci zazdroszczę, ze u Was budowa już w toku. My chcemy do końca roku postawić i zadaszyć dom w stanie surowym, to będzie dopiero tempo ale liczę, że się uda! Ekipa sprawdzona, mówią, że spokojnie dadzą radę, no zobaczymy..
no i racja, kasa ucieka na każdą bzdurę, już w excelu zrobiłam tabelę i wszystkie wydatki tam wpisuję, każdy bzdet związany z budową. zobaczymy ile w sumie nas to wyniesie, aż strach myśleć!
A Wasz domek będzie duży?
no i racja, kasa ucieka na każdą bzdurę, już w excelu zrobiłam tabelę i wszystkie wydatki tam wpisuję, każdy bzdet związany z budową. zobaczymy ile w sumie nas to wyniesie, aż strach myśleć!
A Wasz domek będzie duży?