reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej :) przyłączam się do Was jeśli jeszcze można. Planowany termin porodu mam na 17 grudnia :)
Na razie nie wiem jaka płeć dzidziusia a USG póki co miałam robione dwa razy :) Kolejna wizyta 21 czerwca.
Hej, witaj i zaglądaj do nas tak często jak możesz:-)

Hej kochane - a_gala super wieści i przepiękne zdjęcia!
Ja też dzisiaj już po wizycie, niestety dobrze podejrzewałam że złapałam grzybka i dostałam czopki na 3 dni, po za tym wszystko ok żadnego zapalenia nie ma, szyjka super a dzidziulka już ogromna od pupki do główki 11,5 cm :szok: co odpowiada 17 tc i 3 dni więc tak jak mi się wydawało dużo do przodu podobnie jak w pierwszej ciąży tak że możliwość jest duża że jeszcze w listopadzie urodzę. Dzidzia nóżki miała ściśnięte i niestety dalej nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka :) a następną wizytkę z usg genetycznym mam dopiero za 6 tygodni ale będę się tak samo cieszyć z chłopczyka jak i dziewczynki.
Ojej, to naprawdę masz dużego dzidziolka:-DAle najważniejsze że jest ok. A ten grzybek ... no cóż trzeba go zwalczyć:-(

reklama
Martynkę też miałam podobnie całą ciążę na usg była większa i urodziła się w 38 tc :) więc nie mam się czym martwić... a grzybek niestety... damy rade go zwalczyć i będzie ok :)

Ostatnia edycja:
Mari88 Witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Dziewczynki super zdjatka,kurde ja 18 aaaaaaa juz nie moge sie doczekac,
ide konczyc serniczek bo lezy w lodowie i sie tegnie...klade truskawy i jutro wjedzie do kawuchy:):):):):):):):)

Milego wieczorku!!

Przebrnęłam przez te kilka dni postowych, ja od poniedziałku wróciłam do pracy i ciężko mi było się odnaleźć.Dodatkowo wszyscy chcieli by mi nie było gorąco i po włączali w biurach klimę i oczywiści już w poniedziałek wieczorem moje gardło odmówiło posłuszeństw. Dziś nadal mam lekką chrypkę ale woda+sól bardzo mi pomaga.
Przepraszam od razu, że będę wpadać tylko weekendowo ale w najbliższym tygodniu muszę jeszcze napisać artykuł i pewnie trochę mi nad nim zejdzie.

witam mamy
jak samopoczucie?
jakieś zachcianki ??
ja mam ochotę na galaretkę owocową z owocami...lodami i sosem hmmmmm a samopoczucie świetnie wstałam o 7 do wc i tak się kręcę po domciu ...bo zasnąć już nie mogłam ;-)

Ja dla odmiany czuje się dziś licho ;/ Brzuch ciągnie i gdzieś zniknął - ani nie wystaje ani twardy...;/
Cały dzień na działce spędziłam ale spokojnie - na leżaczku. A teraz wróciłam do domku i znowu leże :/
Ale nie będę panikować - co ma być to będzie.
Jeszcze dziś zakupy czekają bo jutro pozamykane.
Trzymajcie się i zdrówka!!!!

witam dziewczynki..nadrobiłam zaleglości :)
gratuluję pięknych fotek z usg :)
witam nowa grudnióweczkę mari88 :)

Właśnie wróciliśmy z domu moich rodziców, gdzie odbyło sie "roczkowe" party;-) swoją drogą super udane...ledwo żyję, ale bylo warto organizować impreze dla całej, dużej rodziny:-)

Zyczę Wam kochane spokojnego wieczoru , odpoczywajcie, szanujcie się i do "usłyszenia":-D

hej dziewczyny!
u mnie dzis bylo burzowo i jakos tak spiaco...
nereida, bedzie dobrze i tego sie trzymamy!:tak:
mam ochote na czeresnie, ale nie chce mi sie ich sprawdzac... otwieram kazda przed zjedzeniem...:nerd:
maz ucial sobie poobiednia drzemke, a ja nadrabiam zaleglosci przed kompem.
dzis mam straszna ochote na slodkie..... a wiem, ze wzgledu na zaparcia czekolada odpada....... i co tu zrobic??? owoce nie pomagaja....:no:
Nie marudze wiecej... Buzka!
Milego popoludnia i wieczoru!

reklama
Witajcie,

Mari88 - Witaj

Gratuluje ślicznych fotek USG :-)
Dziś dziewczynki moj ostatni dzien pracy i od jutra na urlop:tak:18 czerwca mam wizyte u Ginka moze mi da zwolnienie i bedzie swiety spokoj hihih:-)
Ogólnie samopoczucie u mnie ok ,tylko te zaparcia .... tragedia wy tez tak macie ? kurcze jem sliwki, otreby i nic:wściekła/y:
Od poniedzialku zaczynam remont domku z moim M ,bedziemy klasc kafelki:-Dnapewno bedzie smiesznie hehehe ,mamy 2 tyg na polozenie w kuchni na podłodze i scianach i w łazience , malo czasu no ale musimy sie sprezyc.Wiec zapewne mnie nie bedzie przez kilka dni na BB bo bede padnieta:-(i jeszcze netu nie mam ahhhh ...Moje zachcianki -Nabiał musi być:-Dbez tego nie rozpoczynam dnia hehehe.
Miłego dnia kochane

Do góry